2016-11-06

Latvijoje šunys sudraskė penkių metų mergaitę



Latvijos policijos spaudos tarnyba pranešė, kad šunys sudraskė penkių metų mergaitę. Kaip lapkričio 5 dieną pranešė RIA, tai įvyko Rygos rajone, Babite miestelyje.

Mergaitę mirtinai sukandžiojo keturi Bordo dogai, kurie gyveno šioje šeimoje. Kaip praneša policija, penkių metų mergaitę ir trijų metų berniuką tėvai paliko prižiūrėti senelei. Vėliau senelė paliko vaikus prižiūrėti prosenelei, o pati išvyko į darbą.

Kada pagyvenusi moteris išėjo valyti sniego, o vaikai žaidė su sniego gniūžtėmis, mergaitę užpuolė šunys ir ėmė ją kandžioti. Prosenelė bandė nuginti šunis, bet nepajėgė. Mergaitė mirė iki greitosios pagalbos atvykimo.

Policija pranešė, kad dėl šio fakto buvo pradėta baudžiamoji byla. Šiuo metu ji aiškinasi įvykio aplinkybes.

Tai ne vienintelis pastarojo laiko įvykis, kai šunys sudrasko vaikus.

Šių metų spalio pabaigoje kone-korso veislės šuo mirtinai sugraužė pusės metų kūdikį Čepagatti gyvenvietėje Centrinėje Italijoje savo kieme.

Tuo metu, kai šeima krovė daiktus, nes kraustėsi į naują būstą, kūdikio galvą sukandžiojo kieme buvęs šuo. Vaiko išgelbėti nepavyko.

Dar prieš du mėnesius iki minimo įvykio, pusės metų kūdikį sudraskė du Argentinos dogai miestelyje Maskalučija, Sicilijoje.

2015 metų gegužės mėnesį Šiaurės Italijos mieste Pordemone vokiečių aviganis sudraskė dviejų metų mergaitę.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą