2016-11-14

Teroristai-pabėgėliai Europoje

Europos politikai susirgo klastinga šizofrenijos forma ir prarado sugebėjimą atskirti teroristus nuo pabėgėlių. Visi, kas tik nelegaliai kerta ES sieną, visi jiems yra pabėgėliai ir basta. Ir visai jiems nesvarbu ar tai plėšikas, ar vagis, ar banditas, ar užkietėjęs teroristas.

Metus laiko ES valdantis liberastinis „elitas“ apsimetinėjo, kad nieko nesuvokia, kas čia per „pabėgėliai“, bet, aure, kaip tik po Trampo išrinkimo į Amerikos prezidentus jiems staiga ėmė šviesėti akys ir jie pamatė, kad prieš metus Paryžių atakavo 9 pabėgėliai-teroristai, apie ką pranešė die Welt, dar paaiškėjo, kad tų pabėgėlių-teroristų pilna ir Belgijoje ir Austrijoje, ir kitose ES valstybėse jų knibždėte-knibžda, kad tie pabėgėliai-teroristai specialiai apmokomi, kad neišsiduotų pokalbių metu su pareigūnais, kitų gudrybių. Išsiaiškinta, kad teroristai ES turi gerai organizuotą struktūrą (die Welt). Tik į Lietuvą teroristai-pabėgėliai nevažiuoja, nes bijo mūsiškių proto bokštų, kurie vieninteliai Europoje sugeba juos atsijoti per labai trumpą laiką, apie ką nuolatos giriasi.

Į Austriją atvyko 114 teroristų kaip pabėgėliai

Prieš metus, rašoma Krone, valdžia aiškino, kad „mažai tikėtina“, kad į šalį atvažiuos teroristai. Staiga padėtis pasikeitė. Vidaus reikalų ministras Vofgangas Sobotka šalies parlamentą informavo, kad beveik kas antras teroristas, šiuo metu gyvenantys Austrijoje, į šalį atvyko kaip pabėgėlis. Austrijos Laisvė partijos pirmininkas Haincas-Kristianas Štrache pareikalavo juos „nedelsiant deportuoti“. Viso Austrijoje gyvena ir klesti 287 teroristai.

Pabėgėliai-teroristai šioje šalyje gyvena kaip rojuje: gauna 837,76 eurų išmokas, nemokamą mobilų ryšį, nemokamas keliones transportu, gali nemokamai lankyti koncertus ir kiną.

Išprotėjusios liberastinės Austrijos valdžios nė kiek nejaudina, kad už mokesčių mokėtojų pinigus yra maitinami teroristai. Vienintelė Austrijos laisvės partija pareikalavo juos nedelsiant deportuoti.

Austrijoje, VRM duomenimis, dar yra 98 287 įtariamų terorizmu, kurie turi Austrijos pilietybę. Tai „džichado turistai“. 87 įtariami terorizmu šiuo metu yra Vokietijos teritorijoje.

Belgijos VRM sunerimo

Belgijos VRM duomenimis nuo trijų iki penkių tūkstančių Islamo valstybės teroristų gali atvykti į ES. Apie tai informavo Belgijos televizijos-radijo kompanija RTBF.

Belgijos VRM ministras pasakė: „Islamo valstybės pozicijos Rakoje ir Mosule yra puolamos. Belgijos kovotojai gali likti, kad padėti apginti „Islamo valstybę“, ir mums reikia į tai žiūrėti labai įdėmiai, „Islamo valstybė“ atsiųs šiuos kovotojus atgal. Ne tiktai du šimtus belgų, bet ir nuo trijų iki penkių tūkstančių europiečių, kuerie ten yra“.

Ministro žodžiais, visos saugumo tarnybos seka teroristus ir keičiasi informacija. „Jeigu šita banga atsiris iki mūsų, mums reikia būti pasiruošusiems“, - pasakė ministras.

Ministras dar pasakė, kad jau sugrįžo 117 belgų, kovojusių teroristų gretose. Pusė jų yra kalėjime, kiti stebimi. Kelios dešimtys bandė išvykti į Siriją. Jie irgi stebimi. Belgijoje yra sukurta duomenų bazė, kurioje kaupiami duomenys apie asmenis, dalyvaujančius teroristinėje veikloje. Joje yra duomenis apie 650 Belgijos piliečių.

Taip ir norisi sušukti Europos sąjungoje „pabėgėliais“ puikiai įsitaisiusiems teroristams: „Nebijokite, teroristai, jūsų liberastai nejudins, nes jūs to paties lizdo paukščiai. Na, o kai visas šitas liberastinis mėšlas gėdingai pralaimės 2017 metų rinkimuose, o šito mėšlo („elito“) pralaimėjimas neišvengiamas, štai tada jums teks bėgti į visas keturias pasaulio puses iš Europos.“





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą