2016-11-13

Merkel valdžia susiruošė privatizuoti Vokietijos pasididžiavimą – autobanus


Vokietija ruošiasi privatizuoti autobanus. Tai rezultatas nusikalstamos Angelos Merkel valdymo politikos. Jai su „žaliosios energetikos“, kainavusios šaliai ne vieną trilijoną eurų ir milijonais sukviestų „pabėgėlių“, kurie šaliai per metus kainuoja 43 milijardus eurų, matyt, pavyko galutinai palaužti stipriausią ES ekonomiką ir dabar šitie politikos ir ekonomikos CDU/CSU koalicijos šuleriai ruošiasi privatizuoti autobanus. Apie pasiruošimą privatizuoti Vokietijos kelius pranešė Spiegel.

Vokietijos finansų ministerija svarsto galimybę parduoti 50% šalies automagistralių akcijų. Tai antras po JAV pasaulyje kelių tinklas – 13000 kilometrų. Manoma, kad galutinis Vokietijos kelių pardavimo svarstymas įvyks 2017 metais, jau po rinkimų ir naujojo kanclerio išrinkimo, į kurio kėdę ketvirtai kadencijai pretenduoja dabartinė kanclerė Angela Merkel.

Vienas iš pagrindinių kapitalizmo principų – privatizuoti pelną ir nacionalizuoti nuostolius. To, matyt, ir siekia globalistai Vokietijoje, nes ši šalis yra pagrindinė pasaulinio globalizmo „melžiama karvė“.

Vokietijos naikintojai Angelai Merkel išrinkus JAV prezidentu Donaldą Trampą, kuris jos atvirų durų politiką ne kartą vadino neprotinga ir neatsakinga, sumažėjo šansų būti ketvirtą kartą perrinktai į kanclerės postą, kas yra didelė laimė ne tik vokiečių, bet ir kitoms Europos tautoms, dūstančioms globalizmo ir neoliberalizmo vergijoje.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą