2016-11-23

SNO: 2030 metais Švedija bus trečiojo pasaulio valstybe


SNO duomenimis, iki 2030 metų dėl liberastų vykdomos imigracijos politikos gyvenimo lygis Švedijoje kris tiek, kad ji taps trečiojo pasaulio valstybe.

SNO duomenimis, pagal gyvenimo kokybę Švedija pasauliniame reitinge 2010 metais vis dar buvo 15 vietoje. 2015 metais jau tik 25 vietoje, o 2030 metais bus tik 45 vietoje.

Vis didesnis gyventojų procentas Švedijoje gyvena iš pašalpų.

2030 metais Švediją pagal gyvenimo kokybę aplenks tokios valstybės, kaip Kuba, Meksika ir Bulgarija.

Liberastai į Švediją veža trečiąjį pasaulį

Švedijai nereikia niekur eiti, į ją ateina trečiasis pasaulis, trečiąjį pasaulį į Švediją veža šią valstybę valdantys ir naikinantys kairieji - liberalfašistai.

Visi, kas nesutinka su šia Švedijos naikinimo politika, MIP, esanti globalistų nuosavybe, nedelsiant „priklijuoja rasisto, fašisto arba nacisto etiketę“, rašoma portale epochtimes.

Į Švediją, kuri prieš kelis dešimtmečius buvo viena iš turtingiausių pasaulio valstybių, ir pagal pragyvenimo lygį buvo penktoje vietoje pasaulyje, globalistai veža žmones iš labiausiai atsilikusių mūsų planetos valstybių. Jie veža beraščius ir protiškai atsilikusius žmones, kurių IQ tesiekia 70% europiečių intelekto.

Nobelio premijos laureatas Džeimsas Vatsonas (su Frensiu Kriku apdovanoti Nobelio premija už DNR dvigubos spiralės modelio sukūrimą) pasakė, kad yra „giliai prislėgtas dėl Afrikos perspektyvų“ , nes „visa mūsų socialinė politika remiasi tuo, kad jų intelektas nesiskiria nuo mūsiškio, tuo tarpu visi tyrimai rodo, kad iš tikrųjų tai yra ne taip“, „tie, kam teko turėti reikalų su juodaodžiais darbuotojais, įsitikina, kad tai neteisybė“. „Mes neturime tvirto pagrindo laukti, kad paaiškėtų, kad intelektualiniai žmonių gabumai, geografiškai atskirtų evoliucijos procese, vystytųsi visiškai vienodai. Mūsų noro suteikti visiems lygius proto gebėjimus, kaip kažkokį tai žmonijos paveldą, nepakanka tam, kad taip ir būtų“.

2015 metais Vatsonas žurnalistams pasakė, kad „skirtingų rasių atstovai turi skirtingas intelekto galimybes, kad tai apsprendžia genetiniai skirtumai ir, kad juodosios ir baltosios rasės žmonės skiriasi savo vystymosi keliais“.

Žiūrėkit, sako globalistai, juodaodis gali būti net JAV prezidentu! Bet tai yra melas. Barako Obamos motina yra iš Lietuvos kilusi žydė, apie ką prieš kelis metus rašė Izraelio spauda. Reiškia, kad ir savo kadenciją baigiantis JAV prezidentas yra žydas litvakas. Jo brolis pasakė, kad tuo, kad yra žydas didžiuojasi ir stebėjosi, kodėl Barakas toks juodas.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą