2016-11-06

Penki teroristai iš Mosulo pabėgo su keliais milijonais prisiplėštų dolerių, kuriuos atveš į Lietuvą?




Penki „Islamo valstybės“ teroristai pabėgo iš Mosulo, pagrobę kelis milijonus dolerių, skirtų teroristų algoms, pranešė TACC su nuoroda į Irako palydovinę televiziją Alsumaria.tv,  Pranešama, kad „dezertyrai“ išvyko Sirijos kryptimi.

ES ir Lietuvos MIP pastaruoju metu Al Kaidos teroristus perdažė į „kovotojus“, vėliau juos perdažė į „opoziciją“. Nėra abejonės, kad taip pat sėkmingai MIP ir ES valdininkai šiuos teroristus perdažys į „pabėgėlius“ ir šie kuo ramiausiai atvyks, pavyzdžiui, į Rūklą.

O kodėl gi ne?

Čia mums koks ministras-atlėpausiukas ims sekti pasakas apie šių žmonių „atidų patikrinimą“, kitas ministras-atlėpausiukas, kad juos patikrinti pakanka mėnesio laiko.

Taip Lietuvoje pagaliau ir atsiras „užsienio investuotojai“ į mūsų apšlubusį ūkį, kolūkių ekonomikos specialistės Dalios vadovaujamą, suklestės mūsų Vasiukai, atgis vos leisgyvis „Baltijos ekonomikos tigras.“

Matau dar vieną Al Kaidos „pabėgėlių“ naudą Lietuvai. Jie gali praversti valdžiai ruošiantis lemtingam mūšiui su rusais. Jie juk turi kovos su rusais patirtį Sirijoje.

O gal visai neverta tų „pabėgėlių“ tikrinti, tegu veža į Lietuvą tuos prisiplėštus milijonus, kalkuliuoja, daro perlaidas savo naujausiais smartfonais?

Gal jie Rūklos parduotuvėje ne šiaip stoviniuoja, vietiniams trukdo, gal jie svarsto, ar pirkti visą šią parduotuvę už Al Kaidos milijonus, ar palaukti ir parduotuvę pirkti Berlyne ar Stoholme?


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą