2016-11-02

Pabėgėlių nusikaltimų skaičius Vokietijoje per metus išaugo 40%



Merkel atvirų durų politika sukėlė neregėtą chaosą valstybėje, rašoma portale Gatestone. Per metus pabėgėlių nusikalstamumas Vokietijoje išaugo 40%. Jie 2016 metais įvykdė 142,500 nusikaltimų, arba 780 nusikaltimai per dieną. Tai tiktai tie nusikaltimai, kada nusikaltėliai buvo sugauti. Realiai jų padarytų nusikaltimų du kartus daugiau.

Vokietijos policija ir teismai nuolaidžiauja atvykėliams, todėl šie darosi vis įžūlesni. Tūkstančiai migrantų neva ieškančių prieglobsčio arba pabėgėlių, rašoma Gatestone, kažkur dingo. Manoma, kad tai ekonominiai migrantai, atvykę apgaulingu pretekstu. „Daugelis jų planavo verstis plėšikavimu ir kriminaline prievarta.“

Vokietijos policija daugelyje šalies regionų nesugeba palaikyti įstatymo ir tvarkos. Prekyba narkotikais vyksta viešai. Jeigu kas bando sudrausti nusikaltėlius, tai jam grasinama, jis apspjaudomas, įžeidinėjamas. Dažnai pabėgėliai griebiasi peilio. Atvykėliai negailestingi, bebaimiai ir plėšia net senelius, rašoma portale Breitbart.

Freddi Lohse iš Vokietijos policininkų Sąjungos (Hamburgas) žodžiais, dauguma pabėgėlių suvokia Vokietijos teisėsaugos nuolaidžiavimą, kaip žalią šviesoforo signalą, nes savo šalyse jie buvo baudžiami žymiai griežčiau. Todėl jie vokiečių negerbia. Nusikaltėliams pabėgėliams nuolaidžiauja ir Vokietijos teismai. Dauguma bylų nutraukiamos, o nusikaltėliai paleidžiami.

Dešimties metų mergaitės išprievartavimas Leipcige vėl atkreipė Visuomenės dėmesį į pabėgėlių nusikalstamumo problemą. Mergaitė spalio 27 dieną dviračiu važiavo į mokyklą. Pabėgėlis tykojo jos, nubloškė nuo dviračio ir išprievartavo. Vokietijos valdžia visaip slepia, kad nusikaltėlis – Merkel svečias-pabėgėlis. Jai svarbiau nusikaltėlio asmenybės apsauga, negu prievartaujamų vaikų saugumas Vokietijoje.

Gatestone rašoma, kad prievartiniai nusikaltimai, tokie kaip išprievartavimai, lytinė ir fizinė prievarta, subadymai peiliu, apiplėšimai, banditizmas, butų vagystė ir prekyba narkotikais išaugo Vokietijoje dėka kanclerės Angelos Merkel politikos, kuri sukvietė į šalį migrantus iš Afrikos, Azijos ir Artimųjų Rytų. Jie į Vokietiją atvyko be jokio jų patikrinimo ir be jokių dokumentų.

Manoma, kad užfiksuota ir apskaityta tiktai apie pusę pabėgėlių įvykdytų nusikaltimų.
Daugumą pabėgėlių nusikaltimų, teigiama Breitbart, matomai Vokietijos valdžios yra slepiama tam, kad nekurstyti antimigracinių nuotaikų visuomenėje.

Gatestone institutas peržiūrėjo šimtus vietinės ir regioninės spaudos pranešimų apie migrantų nusikaltimus. Jie parodė pabėgėlių nusikalstamumo augimą visos Vokietijos mastu: nuo jų nukentėjo visos 16 Vokietijos žemių. Instituto tyrimai parodė, kad policija dirba ties savo galimybių riba ir nebepajėgia palaikyti įstatymo ir viešosios tvarkos valstybėje.

Visuomenėje auga nesaugumo jausmas. Tai parodė spalio 24 dieną atliktas apklausa, rašoma Gatestone. 68% vokiečių skaito, kad saugumo padėtis valstybėje blogėja. 70% respondentų pareiškė, kad jie susirūpinę dėl savo gyvybės stotyse ir metro.

Gatestone apžvalgoje pateikiamas ilgas sąrašas pabėgėlių sunkių nusikaltimų, kuriuos jie įvykdė Vokietijoje pastaruoju metu.


Paruošė Algimantas Lebionka

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą