2016-11-06

Rekomendacija karo kurstytojams: Jeigu Rusijos nepribaigs dujininkai, ją reikia pulti parašiutais nuleidžiant C2H5OH



Pranešama, kad gamtinės dujos šią naktį sprogo Rusijos Ivanovo mieste, dviejų aukštų name. Sugriovimo plotas 80 m2. Penki žmonės žuvo, tarp jų du vaikai. Visi normalūs žmonės užjaučia nukentėjusius. Karo kurstytojai – vargu. Jiems kiekviena nelaimė pas kaimynus, kiekvienas sunkumas – sielos (vargu ar jie ją turi, nėra pardavę šetonui) džiaugsmas.

Dujos Rusijoje sproginėja ir žmonės nukenčia sistemingai. Sugriuvus TSRS sugriuvo ir dujų ūkio kontrolė, panašiai, kaip ir pas mus. Šalis didelė ir betvarkė proporcingo dydžio. Prisiminus degantį Radviliškį, atrodo, turime ne ką geresnę padėtį.

Senai amerikonams buvo siūlomas būdas Rusiją pulti parašiutais nuleidžiant degtinę. Planas toks: rusai nusigeria, amerikonai tuo metu puola ir okupuoja Rusiją.

Bet ir čia iškilo problema. O jeigu pasikeis staiga vėjo kryptis ir vėjas atneš tuos parašiutus su degtine ne į Rusiją, o į labiausiai pasaulyje valdžios nugirdytą valstybę Lietuvą? Kas tada?

Kol nebuvome tokie nugirdyti, galėjome įgyvendinti šį strateginį planą, o dabar auksiniai šaukštai po pietų, viskas pragerta.

Kaip lenkai sako „Co pšepyto į propirduliono, jak du banku položeno“.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą