2016-11-13

Vokietijos Düren mieste imigrantai turkai užpuolė ir sužeidė 11 policininkų


Kai rugpjūčio 12 dieną Telšių rajone buvo peiliu sužalotas ir mirė policininkas Liudas Šimkus, amžiną jam atilsį, visą Lietuvą ištiko šokas. Kaip buvo koneiviakiama policija, kad, neva, blogai paruošti policininkai! Bet praėjusį šeštadienį šią mūsų blogą nuomonę apie mūsų policijos paruošimą paneigė įvykis Vokietijoje, kai vieno incidento su imigrantai metu buvo sužeista 11 policininkų, keli iš jų sunkiai.

Šį šeštadienį Düren mieste dėl ne vietoje parkuojamos mašinos pareigūnai susiruošė bausti vairuotoją, bet į pagalbą jam atskubėjo gausi turkų šeimyna. Tada policija iškvietė pastiprinimą, turkai irgi. Penki turkai, ginkluoti įvairiais kūno žalojimo įrankiais, kaip nurodoma miesto policijos kriminalinėje suvestinėje, puolė pareigūnus ir vienuolika iš jų sužeidė, kelis sunkiai. Du turkai buvo suimti. Policininkai buvo nuvežti į Ligoninę.

Vakare turkų gyvenamame kvartale specialiosios paskirties dalinio kariai vykdė kratas ir likusių nusikaltėlių gaudynes.

Vokiečių komentatoriai klausia, kam policininkams ginklai? Ar jie vien kaip papuošalas prie uniformos? Imigrantai, tuo tarpu, pirmai progai pasitaikius griebiasi peilio ir pjauna policininkus.

Kas penktas Švedijos policininkas nori išeiti iš darbo, nes bijo dėl savo gyvybės.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą