2016-11-21

Švedija remia teroristus

Švedijos portalas The Local rašo, kad Švedijos valdžia išmokėjo 50000 Švedijos kronų teroristui, kuris kariauja teroristinės organizacijos Islamo valstybė gretose ir lieja arabų kraują Rakoje.

Portale rešoma, kad švedas Michael Skråmo šiuo metu terorizuoja Rakos gyventojus, kur jis 2014 metais atsivežė žmoną ir keturis savo vaikus.

Dabar šio bandito vardas yra Abdul Samad al Swedi. Prieš kelias dienas jis pasirodė teroristinės organizacijos Islamo Valstybė video siužete.

Laikraščio Göteborgs Tidning (GT) žiniomis, Švedijos socialinio draudimo agentūra visus metus mokėjo šiam teroristui ir jo šeimai pašalpas butui ir vaikams po 600 eurų kas mėnesį.

Šauksmas anksčiau rašė, kad Tarptautinių teroristų, kurie Sirijoje ir Irake pjovė žmonėms galvas, niekas neareštuoja Švedijoje, neteisia ir nesodina ilgiems metams į kalėjimą. Teroristai čia vos ne laukiami svečiai. Čia jiems valdžia suteikia nemokamą būstą, rengia nemokamus vairavimo kursus, ir nurašo skolas bankams, kurias šie turėjo prieš išvykdamižudyti nekaltų žmonių į Siriją ir Iraką. Visą šį tarptautinio terorizmo balių, kurį organizuoja Švedijos valdžia, apmoka Švedijos mokesčių mokėtojai iš savo kišenės.  






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą