2016-11-22

Vokietija iš turizmo valstybės virto terorizmo valstybe


Vokietija iš turizmo valstybės virto terorizmo valstybe. Pi-news rašoma, kad Vokietija kažkada, iki prasidedant Merkel valdymo epochai 2005 metais, buvo turizmo šalimi. Turistus viliojo šioje valstybėje tvarka ir saugumas, ir jie su malonumu atvykdavo. Turizmas buvo Vokietijos ekonomikos motoras. Dar 2010 metais į Vokietijos turizmo sektoriuje dirbo 3 milijonai žmonių, o ši ūkio sritis generavo 100 milijardų eurų pajamų, kas sulyginama su mašinų gamybos industrija.

„Bet dabar mes turime Merkel, kuri vadovauja Vokietijos naikinimui“, - rašoma Pi-news. Vietoje ekonomikos motoro - turizmo sektoriaus vystymo, Vokietijoje dabar sklinda perspėjimimai apie gręsiantį terorizmą.

Vos prieš kelias dienas Kinijos generalinis konsulatas, po žvėriško studentės išprievartavimo Bochum mieste, perspėjo savo piliečius imtis visų atsargumo priemonių būnant Vokietijoje.

Incidentas, kuris susilaukė labai plataus atgarsio, įvyko praeitos savaitės trečiadienį. Bochum mieste kolegijoje besimokančią studentę kinietę vidury baltos dienos einančia į bendrabutį užpuolė ir nuvilkęs į krūmus žiauriai išprievartavo pabėgėlis-prieglobsčio prašytojas.


Dabar jau ir JAV valstybės departamentas perspėja savo piliečius imtis visų atsargumo priemonių vykstant Kalėdų metu į Europą. Ypač atkreipiamas dėmesys į nesaugias vietas: Kalėdinius turgus, muzikinius renginius ir kitas masinio žmonių susitelkimo vietas po atviru dangumi. Gauti pranešimai, kad islamistai planuoja terorizmo išpuolius Kalėdų šventės metu.

Šis teroristinis fonas niekaip neskatins turizmo į Vokietiją, kai dauguma šalių perspėja savo piliečius apie pavojų. Tuo tarpu Vokietijos vyriausybė, nemato būtinybės perspėti savo piliečių apie jiems kylančias grėsmes, pažymima Pi-news ir daroma išvada, kad Merkel valdžia sugrūdo į antrą galą šalies ekonomiką, o dabar ruošiasi piliečius išmaudyti jų kraujyje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą