2017-12-25

Gitanas Nausėda: bankinis konclageris ruošia mums prezidentą


Jau gerą pusmetį į Lietuvos politikos stratosferą paleistas „žmogus-balionas“, niekada politikoje nedalyvavęs, jokiais gerais darbais Lietuvai nepasižymėjęs, transnacionalinio bankinio kapitalo landsknechtas – Gitanas Nausėda.



Nebrangiai nuperkamos reitingų agentūros mums vis pateikia savo visuomenės „tyrimų rezultatus“, kad šis SEB banko prezidento patarėjas yra iškilęs į pretendentų į Lietuvos prezidentus sąrašą.


Įdomu, ar ne? Jaunikis (Lietuvos rinkėjas) dar net nesiruošia ženytis, o piršliai jam jau iš anksto sudaro galimų nuotakų sąrašą. Geros nuotakos!? Premjeras-nevykėlis ir ekspolicininkas Saulius Skvernelis ir transnacionalinio banko klerkas Gitanas Nausėda!

O gal gi ponas Nausėda turi kokių nors mums nepagarsintų nuopelnų Lietuvai, ne tik transnacionaliniams pinigų maišams?

Aš, Vilniaus gyventojas, žinau vieną jo „nuopelną“ – tai stiklinė troba, apvožusi seno namelio griuvėsius, kurią Nausėda kiauliškai, perkamų teisėjų padedamas, susirentė vienoje iš gražiausių Vilniaus vietų; tokį išsigimusį juodą stiklo kubą Pavilnių regioniniame parke, Belmonte, greta nuostabios Vilnelės kranto Pūčkorių atodangos. Tuo jis mums visiems parodė, kad deda „skersą“ ant visuomenės intereso, kad mes visi esame šiukšlės prieš visagalį pinigą, kad viešą interesą galima ignoruoti į jį valytis kojas.


Pūčkorių atodanga – Pavilnių regioniniame parke - valstybės saugomas gamtos paminklas. Tai, ko gero, aukščiausia ir įspūdingiausia Lietuvoje atodanga, kurią suformavo Vilnios upė. 2013 metais čia buvo įrengta Pūčkorių atodangos apžvalgos aikštelė. Aikštelėje pastatytame informaciniame stende atskirai išskirtas G. Nausėdos namas. Lentelėje apie Nausėdos barbarizmą rašoma: „Pastato projektui pritarta teismų sprendimu.“

Be to, 2017 metais paaiškėjo, kad Nausėda ne tik barbaras, nesiskaitantis su visuomenės interesu, bet ir žemgrobys, iš regioninio parko bandęs pavogti beveik keturis arus valdiškos žemės. Šį kartą jis nesikreipė į teismus ir tvorą nuo užgrobtos žemės nukėlė. Gal žinojo, kad jo šeimininkai rengia jam Lietuvos prezidento postą?


Kodėl aš taip manau? Tai rodo šio abejotinos moralės transnacionalinio banko klerko „kėlimas“ kandidatu į prezidentus, nors kol kas tik perkamose apklausose, bet tai mums signalas!

Vien šiais metais ES valstybių gyventojams vadovauti Rotšildai ir Co įtaisė kelis savo pavaldinius: Prancūzijos prezidentu buvusį tarnautoją Manuelį Makroną, o šį mėnesį, po tylaus Lenkijos vyriausybės perversmo, į Lenkijos premjero postą buvo pasodintas buvęs bankininkas Motiejaus Moravieckis.

Dažnai Gitanas Nausėda įvardijamas, kaip „garsus ekonomistas“. Tik ką bendro turi darbas banke su ekonomika? Šiandieniniai bankai yra gryniausia antiekonomika. Garsaus Rusijos ekonomisto ir finansisto Valentino Katasonovo teigimu šiandieniniai bankai – pinigų padirbinėtojai, kurie gamina pinigus iš oro, pasinaudodami ne pilnu rezervavimu, ir apvaginėja visuomenę.

Nepasiduokim kvailinami, mus varo į elektroninių pinigų konclagerį, o prižiūrėtoju nori Lietuvai paskirtį abejotinos moralės žmogų, transnacionalinių globalistinių bankų tarną Nausėdą.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą