2017-12-23

Facebook įdiegė totalitarinę sovietinę cenzūrą (papildyta)


Šiandien totalitarinio neoliberalizmo šalininkams nebereikia deginti knygų, (nors ir tai jie kartais daro, kaip pavyzdžiui padarė su Astridos Lindgren globalistų „nesuredaguotu“ knygos „Pepė ilgakojinė“ tiražu, kur senelį autorė, kaip ir buvo originale, vadino negru), jiems pakanka nuspausti kompiuterio klavišą ir autorius Cukerbergo veidaknygėje nedelsiant yra užblokuojamas.



Masinis Lietuvos autorių cenzūravimas blokavimo pagalba prasidėjo šiais metais. Gal tai siejasi su mafijozio (Vengrijos premjero Viktoro Orbano žodžiais), Džordžo Sorošo sugrįžimu į Lietuvą, jo finansuojamų skundikų armijos veikla, sunku pasakyti. Taip sutapo!?


Gruodžio 14 dieną Raimondas Navickas savo veidaknygėje parašė:

„Ištrūkau iš Zuckerbergo areštinės. Baigėsi 30 d. banas, kurį gavau homoseksualizmo plėtros aktyvistų organizuotos masinio skundimo kampanijos pasėkoje. Nežinia, ar ilgam. Spėju, kad nelabai. Nes tai, kas nūnai vyksta socialinio tinklo lietuviškame segmente kelia nemalonias asociacijas su 1937 m. represijomis Sovietų Sąjungoje. Kuomet visi susigūžę naktimis laukė pikto beldimo į duris, žinodami, jog tai ženklas, kad gyvenimas laisvėje baigtas. Ir dar gerai, jei tik laisvėje, o ne visai. Tokia bjauri asociacija pirmiasia kyla dėl to, kad tiek anuo metu totalitarinėje valstybėje, tiek leftistinėje Zuckerbergo karalystėje represijos vyksta visai ne pagal kažkokį kaltės-bausmės principą, bet priešingai - visiškai nepriklausomai nuo to, ar asmuo realiai nusižengė įstatymams/FB standartams ar ne. Pakanka apkaltinti ir automatiškai priimti nuosprendį "Kaltas" be jokių apeliacijos galimybių.“ (...)

„Įdomu, kad nuo leftistinio monopolinio tinklo administracijos vykdomų represijų kenčia tie, kurių reiškiamas pozicijas viena ar kita prasme galima priskirti prie dešiniųjų ar tautinių jėgų atstovų.“

Ramanauskas konstatuoja, kad FB savininko „leftistiniai sąmonės iškrypimai prievarta brukami ir primetami vartotojams, atimant jiems galimybę viešai reikšti visiškai legalias, bet kitokias pažiūras, nei pono Zuckerbergo aprobuotos.“ Blogeris mano, kad „Šviesios leftistinės ateities visuomenė bus valdoma būtent tokiais principais ir modeliais, kokius matome taikant Zuckerbergo tinkle.“


PRISM

2013 metais JAV nacionalinės žvalgybos direktorius James Clapper pripažino, kad užsienio valstybių piliečiai yra JAV sekami programos PRISM pagalba. Tuo metu Guardian ir Washington Post paskelbė Edvaro Snoudeno informaciją, kas Amerikos specialiosios tarnybos turi prieigą prie Facebook, Skype, Google, Apple ir kitų IT gigantų informacijos.

Facebook dar valdo Messenger ir WhatsApp, naudojantį užšifruotus duomenis. Cukerbergo praktika blokuoti visa tai, kas neįsitenka nuo jo primetamos visuomenei ideologijos rėmus, yra stebima Rusijoje. Čia bandoma priversti šią propagandos mašiną paklusti Rusijos įstatymams, priešingu atveju nuo 2018 metų Facebook bus taikomi apribojimai.


JAV publicisto Philipo Giraldi rašiniai, kuriuose teigiama, kad žydai valdo JAV, buvo Facebook užblokuoti.

Philip Giraldi straipsnyje „ Kaip mane atleido... Žydų valdžios Amerikoje demaskavimas turi realias pasekmes“ rašoma:

„Prieš dvi savaites aš parašiau straipsnį "Amerikos žydai valdo Amerikos karus", kuriame pabandžiau aprašyti keletą momentų ir pateikti kelias pastabas apie žydų politinės valdžios įtaką tam tikriems JAV užsienio politikos aspektams.“

Straipsnyje, kurį per dvi savaites peržiūrėjo 130 000 kartų, jis pažymi, kad žydų propagandistų grupės Jungtinėse valstijose yra neproporcingai galingos, turinčios lengvą prieigą prie MIP ir politikų, kas užtikrina jų gentinius interesus, o ne tarnauja Amerikos tautos daugumai.

„Žydų grupės ir gilios atskirų donorų kišenės ne tiktai kontroliuoja politikus, jos valdo ir vadovauja masinės informacijos priemonėms ir pramogų industrijai, o tai reiškia, kad niekas niekada apie juos nesužinos nieko blogo“, - pažymi autorius.

Gilardi rašo: „Praeitą šeštadienį, iš ryto, Facebook užblokavo prieigą prie mano straipsnio, nes joje „yra draudžiami žodžiai“. Autoriaus nuomone, tokias „žodžiais“ galėjo būti Izraelio paminėjimas.

Facebook ieško rusų šnipų

JAV demokratai, pralaimėję rinkimus, pradėjo ieškoti kaltųjų, tikrinti Donaldo Trampo ryšius su Rusija. Facebook atliko paiešką paskyrų su rusiškomis šaknimis ir ėmė perdavė šią informaciją JAV Kongresui, kaip tyrimą apie „Rusijos specialiųjų tarnybų poveikį į JAV rinkimus.“ Tik po kurio tai laiko paaiškėjo , kad ši „informacija“ apie Rusijos specialiąsias tarnybas nėra jokia informacija.


Auksinis skydas

Kinijoje nuo 2003 metų veikia projektas „Auksinis skydas“. Tai serveriai, apsaugantys šalį nuo žalingos užsienio informacijos. Kinija puikiai išsiverčia be Facebook, YouTube, Twiterio ir kitų amerikoniškų produktų. Ten yra pilna savų analogų. Neįsileidžia kinai ir globalistinės Wikipedijos. Ją užblokavo dar 2004 metais. Kodėl tai daroma? Atsakymas paprastas: Kinijos komunistų partija nenori, kad Kinija taptų panaši į sužlugusią Sovietų sąjungą.

Facebook prieš Bundestago rinkimus sabotavo Alternatyva Vokietijai (AfD) partiją

Pi-news nuomone, Facebook priklauso prie labiausiai Vokietijos žuvimo norinčių jėgų. Šalinama bet kokia kritika jų griaunamosios politikos. Bet tai dar ne viskas: buvo net pašalinti visi AfD partijos dokumentai, kad sumažinti informacijos platinimą. Vienintelė AfD buvo prieš Bundestago rinkimus pašalinta iš Feisbuko ir su ja negalėjo susisiekti 325000 jos draugų. Pi-news Facebooko metodus lygina su komunistinės Vokietijos Štazi metodais.


Islamo kritikas Imadas Karimas pašalintas iš Facebook

Kova prieš žodžio laisvę Vokietijoje pasiekė naują lygį. Facebook pilnai pašalino profilį libano-vokiečių režisieriaus, scenaristo, Islamo kritiko, ir televizijos žurnalisto Imad Karimo. Jis gimė Beirute. Tai jam leido sąžiningai įvertinti Europos islamizacija ir islamo radikalizaciją Artimuosiuose Rytuose.

Facebook gruodžio 19 dieną pašalino video, pasakojantį apie islamisto įvykdytą teroro aktą Kalėdinėje Berlyno mugėje 2016 metais.


Vokiečiai kuria grupes Rusijos socialiniuose tinkluose

Dėl Facebook cenzūros vokiečių patriotai, nuolatos blokuojami globalistinio Feisbuko, kraustosi į Rusijos socialinius tinklus „Vkontakte“ ir „Odnoklasniki.“

Bent jau vienas „Vkontakte“ savininkas yra religingas Cukerbergo tautietis, todėl sunku pasakyti, ar vokiečiams ilgai pavyks glaustis Rusijos tinkluose.

Facebook užblokavo garsaus vokiečių rašytojo Udo Ulfkotte puslapį, kuriame autorius reklamavo savo naują knygą, kritikuojančią ES migracijos politiką

Udo Ulfkotte žodžiais, knyga pasakoja apie tai, kad valdžia ir centrinės MIP slepia migrantų nusikaltimus Europoje. Savo interviu RT jis pažymėjo, kad nepaisant taip vadinamos žodžio laisvės, socialiniuose tinkluose yra cenzūruojama tūkstančiai paskyrų.

Įžymus Vokietijos žurnalistas, daugelio bestselerių autorius dr.Udo Ulfkotte, pristatydamas savo naują knygą „Grenzenloss Kriminel“ (Nusikalstamumas nesant sienų), kurią parašė kartu su buvusiu policijos darbuotoju Stefan Schubert, pažymi, kad „Politikai ir masinės informacijos priemonės sako mums: Dėl masinės migracijos niekas nesikeičia. Atviros sienos-tai puiku! Pabėgėlių srautai tai pliusas. Niekas iš „Biodeutschen“ neturi keisti savo gyvenimo. Kiekvienas gali vaikščioti bet kuriuo paros laiku, bet kuriame mieto rajone. Moterys per daug nerizikuoja. Automobiliai nebus pavogti arba apšaudyti. Mes gyvename geriausiame iš visų pasaulyje! Bet šis melas nesutampa su tuo, ką pergyvena žmonės kiekvieną dieną. Kad atėjo įprastinio gyvenimo pabaiga, saugumo jausmo pabaiga – tai patirtis.“

Bendra Udo Ulfkotte ir Stefan Schubert knyga atskleidžia skaitytojams, kokia yra iš tikrųjų rimta situacija su atvykėlių nusikalstamumu Vokietijoje. Autoriai knygoje pateikia Vokietijoje neskelbtą informaciją, tarp kurios yra ir specialiųjų tarnybų dokumentai.

Žurnalistinio tyrimo rezultatai akivaizdūs: islamo valstybė jau senai šeimininkauja Vokietijoje, šariatas praktikuojamas Vokietijoje, radikalūs musulmonai treniruojami Bundesvere, realiai gresia pilietinis karas, turkų ir libaniečių nusikaltėlių gaujos dalinasi Vokietijos teritoriją, kuria No-Go teritorijas, 600000 nelegalių migrantų, kuriems nesuteiktas prieglobstis, nėra deportuojami iš Vokietijos, Vokietijoje veikia ROCKER klubai “Osmanų Vokietija”, kurie skelbia siekį užkariauti Vokietiją.

Ši knyga, autorių nuomone, „tėra lengvas pasivaikščiojimas“, ji švietėjiška. Tai informacinis priešnuodis kairiųjų liberalų valdomai valstybei ir jų kontroliuojamoms MIP. Kiekvienas turi gydytis pats, gydyti savo gimines, pažįstamus ir draugus. „Dar niekas neprarasta! Mes turime teisę saugiai gyventi pasaulyje! Mes turime teisę gyventi nebijodami.“ – rašo autoriai šios knygos anotacijoje.
Udo Ulfkotte pažymi, kad “Amazon” boikotavo knygą, ji ten „dar nepaskelbta” sąraše. Tėra tik kaip nuoroda „Bananų respublikoje Vokietijoje dabar vėl veikia cenzūra …“, – konstatuoja Udo Ulfkotte.
Savo interviu RT Udo Ulfkotte papasakojo apie savo konfliktą su Facebook administracija.


Udo Ulfkotte pasakoja: „Aš paskelbiau Facebook pranešimą su reklama savo naujos knygos, kurią parašiau kartu su buvusiu policininku. Savo puslapyje aš tiesiog papasakojau apie jos turinį. Bet jie ėmė ir užblokavo mano paskyrą. Mūsų teisingumo ministerija ne kartą skelbė, kad, jei vartotojai talpins į Facebooką politiškai nekorektiškus pranešimus, jų paskyros bus blokuojamos. Dabar tai įvyko su manim“, – pasakė žurnalistas.

Jo žodžiais, tas pats vyksta su šimtais ir tūkstančiais kitų vartotojų. „Tokia dabartinė situacija taip vadinamose laisvose demokratinėse valstybėse, kur yra MIP ir žodžio laisvė. Tokia šiandien yra Vokietijos realybė“, – pabrėžė Udo Ulfkotte.

Ankstesnės publikacijos apie Udo Ulfkotte kūrybą:
Straipsnis paskelbtas portale „Šauksmas“ 2016.06.10




Nuorodos:
https://www.facebook.com/blogeris.zeppelinus
https://www.fondsk.ru/news/2017/12/15/informacionnaya-voyna-pod-kolpakom-prism-na-kruchke-facebook-45265.html
http://3rm.info/main/69814-evrei-gubyat-ssha-razoblachenie-evreyskoy-vlasti-v-amerike-imeet-realnye-posledstviya-eto-spravedlivo-i-dlya-rossii.html
http://www.unz.com/pgiraldi/americas-jews-are-driving-americas-wars/
http://geo-politica.info/mark-tsukerberg-lovit-russkikh-shpionov.html
https://rb.ru/news/back-in-ussr/
http://www.pi-news.net/2017/06/facebook-sabotiert-die-afd/
http://www.pi-news.net/2017/04/islamkritiker-imad-karim-bei-facebook-geloescht/
http://www.pi-news.net/2017/11/facebook-loescht-ohne-begruendung-gedenk-video-zu-breitscheidplatz/
http://www.pi-news.net/2016/07/facebook-sperrt-ulfkotte-wegen-neuem-buch/
https://russian.rt.com/article/311567-facebook-zablokiroval-stranicu-pisatelya-iz-za-kritiki






















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą