2017-12-29

Paskelbta „15 metų“ žudiko nuotrauka


Tai nuotrauka Abdulo D., kuris Vokietijos Reino-Pfalco krašto Kandel vaistinėje gruodžio 27 dieną su 20 centimetrų ilgio peiliu papjovė 15-os metų mergaitę. Sekančią dieną po žmogžudystės, apie kurią nutylėjo dauguma Vokietijos MIP, buvo paskelbta „15 metų“ žudiko nuotrauka. Vokiečius ištiko šokas, nes iš nuotraukos žvelgė subrendęs vyras, mažiausiai 30 metų amžiaus, kuris mokėsi mokykloje su dvigubai už jį jaunesniais vokiečių vaikais.



Kas taip pasendino šį „15 metų vaiką“ iš Afganistano, kad jis atrodo vyresnis, negu 30 metų? Gal „kaitri Afganistano saulė“, ironizuoja Pi-news? O gal tai Progerija arba Hačinsono–Gilfordo sindromas – liga, dėl kurios kūnas sensta aštuonis kartus greičiau, nei įprasta? Visai ne, šis sindromas vadinamas Angela Merkel, kuri į ES įleido viso pasaulio banditus, daugelis iš kurių čia tapo „vaikais“, buvo įtaisyti „auklėti“ į šeimas, buvo mokomi mokyklose su vaikais, ėmė nebaudžiami prievartauti ir žudyti vokiečių vaikus.

Abdula skriaudė žymiai jaunesnius savo klasės draugus. Lapkričio mėnesį jis sumušė vieną iš jų. Nužudytos mergaitės tėvas pasakė, kad „jis be abejo turi daugiau negu 15 metų“. „Tai matyti neginkluota akimi, ir mes tikimės, kad tyrimas tai paaiškins“. Gruodžio vidury aukos tėvai padavė skundą policijai, nes Abdula persekiojo mergaitę. Tėvas pasakė: „mes priėmėme jį į mūsų šeimą su išskėstomis rankomis, mes elgėmės su juo, kaip su sūnumi“. "Vaikas" Abdula į Vokietiją A.Merkel pakviestas atėjo 2016 metais.

Geriausias „nepilnamečio“ žudiko pavyzdys - „nepilnametis“ 32 metų afganas, žiauriai išprievartavęs ir nužudęs Schwarzwaldo mieste pabėgėliams talkinusią devyniolikos metų studentę medikę Mariją Ledenburger.

Kuris iš žudikų afganų jaunesnis: "15 metų" ar 32? Studentės Ledenburger 32 metų žudikas vokiečiams pasirodė jaunesnis.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą