2017-12-31

JAV organizuoja „spalvotą revoliuciją“ Irane, kuri gali peraugti į pasaulinį karą


Pieš kelias dienas Izraelio televizija pranešė, kad JAV ir Izraelis susitarė kurti bendrą strategiją stabdant stiprėjančią Irano įtaką Artimuose Rytuose. Slaptas pasitarimas prasidėjo lapkričio 12 dieną. Izraeliui atstovavo premjero patarėjas Meir Ben-Šabat, o JAV – prezidento patarėjas Herbertas Makmasteris. Į delegacijų sudėtį įėjo diplomatai, kariškiai, specialiųjų tarnybų ir žvalgybų atstovai. Iranas yra viena iš keturių likusių pasaulio valstybių, kurių dar nėra okupavęs bankininkų Rotšildų klanas.


JAV-Izraelio ir Rotšildų pastangos sugriauti Iraną 2017 metų pabaigoje pradėtos realizuoti.

Gruodžio 31 dieną buvo pranešta, kad protestų Irane metu žuvo 2 žmonės. Protestai Doduro mieste peraugo į susirėmimus su policija. Policija, jos atstovo žodžiais, „neiššovė nei vienos kulkos į žmones“. Išvakarėse Dodure ir eilėje kitų Irano miestų vyko protesto akcijos.


Portalas themillenniumreport klausia: „Ar CŽV ilgainiui šią spalvotą revoliuciją Irane padarys žalia? Nes jie jau apsirūpino savo nesuskaičiuojamus agentus Irano viduje gražiais žaliais protesto plakatais.“ 

Šiame portale paskelbtame straipsnyje „Irano režimo keitimas 2.0: CŽV bando nuversti kitą administraciją Teherane“ reiškiama nuomonė, kas sionistų-angloamerikietiskas terorizmas gali sukelti karštą pasaulinį karą, o neokonų sionistų siekis Irane – valstybės perversmas. Nurodomas Irano protestų panašumas į 2014 metų įvykius Kijeve, tuos pačius protestų finansavimo CŽV šaltinius. Šį savaitgalį vykusių protestų metus grupės džihadistų puolė Irano naftotiekį.

Portalo nuomone, Artimuose Rytuose įgyvendinamas „Didžiojo Izraelio“ projektas, tuo tikslu buvo įvykdyta Sirijos, Irako, Libijos destabilizacija. Sionistų planuose, buvo destabilizuoti ir Turkiją, bet 2016 metais perversmui nepavykus, praktiškai buvo sunaikintas NATO aljanso pietinis flangas, nes Turkija ėmė tolti nuo NATO.

„Didžiojo Izraelio“ projektas, portalo autorių nuomone, atneš pasauliui dar vieną didelį karą. Sionistai neokonai provokuodami šiitišką Iraną gali sukelti konfliktą su Rusija, Turkija, Kinija ir kitomis Artimųjų Rytų šalimis, kur dominuoja šiitai.

Themillenniumreport prognozės pilnai sutampa su generolo Ivašovo prieš kelias dienas išsakytomis prognozėmis. 

Siono ašiai priklauso: JAV, JK, Kanada, Australija, Naujoji Zelandija ir Izraelis. NATO narės, tokios kaip Vokietija, Prancūzija, Italija, Ispanija, Portugalija, Belgija, Lenkija, Liuksemburgas, Graikija ir Nyderlandai, taip pat yra glaudžiai susijusios su Siono ašimi, kaip ir visos Skandinavijos šalys, Japonijos, Pietų Korėjos, Taivano ir Filipinų Azijos Ramiojo vandenyno šalys. Saudo Arabija, Turkija, Egiptas, Pakistanas, Kuveitas, Jordanija, Bahreinas, Jungtiniai Arabų Emyratai ir Kataras taip yra Siono ašies vasalai, kaip ir ES, NATO. Visa ši struktūra dar vadinama "Global Control Matrix".

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą