2017-12-14

Šimašiaus veidmainystė


Vilniaus meras Remigijus Šimašius, nėra abejonės, yra blogiausia, kas galėjo nutikti su mano gimtuoju miestu. Jo vadovavimą miestui lydėjo nesusipratimai su gatvių tvarkymu, kanalizacijos avarija, miesto žalio rūbo ir miesto paveldo naikinimas, griūnantis Gedimino kalnas ir skandalas Lukiškių aikštėje, kurio pagrindiniu iniciatoriumi buvo Šimašius.

Vienintelis, ką šis neoliberalizmo atstovas išmano geriausiai, tai demagogija. Vakar jis Feisbuke paskelbė savo pareiškimą dėl Vyties paminklo klausimo svarstymo seime. Tai tikras demagogijos etalonas. Jeigu šį pareiškimą traktuoti ne kaip demagogiją, tuomet tai jau medicinos sritis – šizofrenija. Tik šizofrenikui gali atrodyti, kad kažkoks plagiatas, raudų sienos ir kurmrausio hibridas yra Vyties simbolis. Aš pilnai suprantu, kad niekam nežinomas ir nieko nesukūręs 27 metų peckelis, šio kurmrausio autorius, gali sirgti šizofrenija, tai pasitaiko santykiu 1/100, bet galimai šizofrenija sergantis meras...

Šimašius, mano nuomone, nėra šizofrenikas, jis tiesiog serga zoologine neapykanta Lietuvos simboliams: Vincui Kudirkai, prie kurio paminklo surengė Habad Liubavič satanistų šabašą, jis nekenčia Vyties, vietoj kurios siekia įrengti niekingą raudų sienos plagiatą, jis nekenčia mūsų patriarcho Jono Basanavičiaus, kuriam neatsiranda sostinėje vietos.

Toks žmogus, mano nuomone, kuris jaučia zoologinę neapykantą Lietuvos simboliams, negali būti sostinės meru.   


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą