2017-12-08

Kodėl valdžia diskriminuoja lietuvius pabėgėlių atžvilgiu? Klausimai į kuriuos S.Skvernelio vyriausybė neturi atsakymų


Iš kur atsirado „pabėgėliai“? Kodėl Angela Merkel 2015 metais atidarė ES sienas, įleido milijonus nelegalų, o dabar nori juos išskirstyti? Mus valdantys tarptautinio globalizmo tarnai skverneliai ir kukuraičiai neturi į tai atsakymo, jie aklai vykdo Briuselio globalistų nurodymus.



Vokietis Jens Debel prekiauja suvenyrinėmis „kartuvėmis Merkel“. Jis yra yra piktas ant Vokietijos vyriausybės, kuri jam neleido atsivežti į šalį jo žmonos ukrainietės tėvus, kurių namai buvo sugriauti karo Donbase metu. „Federalinė vyriausybė pripažįsta karą Sirijoje ir Afganistane ir iš ten kviečia pabėgėlius musulmonus, o karo krikščioniškoje Ukrainoje nepripažįsta“, - sako Jensas.

Karas Sirijoje pasibaigė, o karas Donbase tęsiasi. Tai kodėl siras Lietuvoje gauna būstą, išmokas, įvairias paramas, naudojasi mūsų socialine sistema, mokosi kalbos kursuose ir gyvena Lietuvoje „socialinio parazito“ gyvenimą? Tuo tarpu ukrainietis, lygiai toks pats pabėgėlis, negauna nieko?

Logikos jokios, teisinės bazės jokios. Vienintelis skirtumas tarp tų žmonų yra rasinis ir religinis. Ukrainietis yra baltas ir krikščionis, tai vienintelis požymis, pagal kurį siras ar juodaodis iš Eritrėjos yra „pabėgėlis“, o baltas krikščionis iš karo siaubiamos Ukrainos ne.

Šie „pabėgėliai“, tai įrankis islamizuoti Europą, sunaikinti nacionalines valstybės ir sukurti mišrią eurazijos-negroidinę rasę. T.y. Europos vystymasis Kudenchove-Kalergi atrodė tokiu būdu: europiečiai susimaišo su kitomis rasėmis ir tautomis ir išnyksta kaip skirtingos nacijos, o jų elitas pakeičiamos žydų dvasine vadų kasta. Apie tai 1925 metais parašė Europos Sąjungos tėvu vadinamas masonas Kudenchove-Kalergi knygoje „Praktinis idealizmas“ (žiūr.: Coudenhove Kalergi R. Praktischer idealismus. Adel – Technik – Pazifismus. Wien-Leipzig. 1925).

Kudenchove-Kalergi medaliu yra apdovanotas Vytautas Landsbergis.

Lietuvių diskriminacija „pabėgėlių“ atžvilgiu

Lietuvos Socialinių reikalų ir darbo ministerijos pagrindiniu rūpesčiu yra taip vadinami „pabėgėliai“, o Lietuvos piliečiai šios ministerijos yra diskriminuojami.

Spalio 28 dieną mano skundas „Už lygias teises su „pabėgėliais““ iš Lietuvos Respublikos Seimo Kontrolieriaus įstaigos iškeliavo į Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministeriją.“


Šių metų lapkričio 24 dieną iš LR socialinės apsaugos ir darbo ministerijos aš gavau atsakymą, pasirašytą viceministrės Vilmos Augienės, į mano skundą dėl Lietuvos piliečių diskriminacijos pabėgėlių atžvilgiu. Atsakymo tekstas čia.


Šis atsakymas neatsako į mano klausimą dėl lietuvių diskriminacijos pabėgėlių atžvilgiu, nes Lietuvos žmonės yra akivaizdžiai diskriminuojami, apie tai kalba MIP pateikiami duomenys.


Gruodžio 6 dieną aš gavau LR seimo kontrolieriaus atsakymą dėl savo kreipimosi, kuriame sakoma:

„Papildomai paaiškiname, kad asmuo, manantis, kad buvo pažeistos jo lygios galimybės, turi teisę kreiptis į lygių galimybių kontrolierių (Lygių galimybių įstatymo 12 straipsnis). Kreipimasis į lygių galimybių kontrolierių neapriboja galimybės ginti savo teises teisme. Atsižvelgiant į tai, jeigu manote, kad Jūsų lygios galimybės yra pažeistos (arba pažeidžiamos) ir patiriate diskriminaciją, turite teisę pats kreiptis į lygių galimybių kontrolierių (Lygių galimybių kontrolieriaus tarnyba, Šeimyniškių g. 1A, 09312 Vilnius, tel. (85)2727719, lygybė@lygybė.lt) ir tokiu būdu bandyti spręsti galimai esančias problemas bei ginti savo teises."

Kovokime už savo teises!

Kovokime prieš Lietuvos islamizaciją!







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą