2017-12-10

Salafitų skaičius Vokietijoje išaugo iki 10800! Kokius į Lietuvą iš Turkijos VRM veš „pabėgėlius“, kai karas Sirijoje ir Irake jau pasibaigė?


Pavojingi skaičiai iš Vokietijos, rašoma Austrijos dienraštyje Krone. Šalyje daugiau salafitų, negu kada nors anksčiau. Federalinė Konstitucinės apsaugos tarnybos duomenimis salafitų skaičius išaugo iki 10.800. Apie tai sekmadienį pranešė šios žinybos pirmininkas Hans-Georg Maaßen.



Pernai salafitų skaičius Vokietijoje buvo 9700. Salafizmas – sparčiausiai augantis ekstremistinis judėjimas Vokietijoje. Krone žodžiais, salafizmas - tai fundamentalistinė islamo srovė, kuri dažnai yra tarpine grandimi į džihadą. Tai, mano manymu, klaidinga nuomonė, nes islamas yra radikali viduramžių ideologija, kuri nėra suderinamos su kitomis religijomis ir ideologijomis, ji yra priešiška krikščionybei ir krikščionims.


AfD frakcijos pirmininkė Bundestage prieš mėnesį yra pasakiusi, kad „Prieglobstis ir kitos apsaugos priemonės taikomos tik laikinai, o Sirijoje prieglobsčio priežastys ir pavojus gyvybei eina į pabaigą“. Jos žodžiais, islamas ir Vokietijos Konstitucija yra nesuderinami. Weidel nuomone, religijos laisvė neturi būti taikoma islamui ir musulmonams. Nėra jokio skirtumo tarp islamo ir dirbtinai sugalvotos sąvokos „islamizmas“, tarp tikinčio musulmono ir „islamisto“.

Weidel pareikalavo, kad išpažįstantys islamą prisiektų Vokietijos Konstitucijai. Jos žodžiais Vokietijoje plintantis radikaliai nusiteikęs salafizmas yra „antikonstitucinė srovė“.


Weidel pasakė, kad islamas klesti „čia pačiame Vokietijos centre prisidengęs religijos laisve“. Visada islamas yra neatskiriamas nuo šariato, o „kur praktikuojamas šariatas, ten nėra valstybės ir religijos atskyrimo, nėra lygybės vyrų ir moterų, nėra jokios laisvės religijos išpažinimo ne musulmonams“.

Maaßen duomenimis, Vokietijoje yra daugiau negu 1800 potencialių islamo teroristų. Per metus jų padaugėjo 700 žmonių arba 64 procentais.

Krone nurodo, kad musulmonų radikalizaicija vyksta per internetą, bet nekalbama apie Vokietijoje esančių mečečių lemiamą įtaką. Taip pat rašoma, kad daug radikalių islamistų, turinčių kovų patirtį, atvyko į Vokietiją iš Šiaurės Kaukazo. Vokietijoje yra 500 teroristų iš šiaurės Kaukazo: Čečėnijos, Dagestano ir Ingušetijos.


Krone diplomatiškai nutyli, kad didelė dalis „islamo valstybės“ teroristų buvo permesti iš ES, kur buvo naudojami sukelti chaosą arabų šalyse, kad palengvinti Izraelio ir JAV ekspansiją šiame regione. Po Rusijos įsikišimo, kas dideliu mastu lėmė šios teroristinės organizacijos sutriuškinimą Sirijoje, šie islamo teroristai sugrįžo į ES, kur buvo sukurtos jiems šiltnamio sąlygos.



Vakar Infa tv. VRM viceministras Giedrius Surplys informavo žiūrovus, kad VRM darbuotojai vyks į Turkiją, kad iš ten atsivežti „pabėgėlius“. O kokie gali būti pabėgėliai Turkijoje? Juk vakar JAV pranešė, kad karas Irake baigtas, o prieš kelias dienas Rusijos Prezidentas Vladimiras Putinas pranešė, kad karas pasibaigė Sirijoje. Tai kokie gali būti pabėgėliai karui pasibaigus? Gal norima į Lietuvą vežti iš Sirijos ir Irako į Turkiją išvytus islamo teroristus? Kas galėtų tai paneigti?

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą