2017-12-12

Šunų apšikta raudų siena Lukiškių aikštėje, kaip Kultūros ministerijos ir Vilniaus mero debilizmo simbolis, kaip paminklas trinamai lietuvių tautos atminčiai


Jauno ir protiškai nesubrendusio peckelio plagiatas - šunų apšikta raudų siena Lukiškių aikštėje, kurio prototipu yra tapusi Jaruzalės Raudų siena, siūlomas už mokesčių mokėtojų pinigus įrengti istorinėje Lukiškių aikštėje, simbolizuoja vieną – visišką lietuvių tautos atminties ištrinimą.


Prie šito absurdo ir debilizmo prieita dėsningai, palaipsniui, prie šito absurdo ir debilizmo eita daug metų. Jau pieš kelis dešimtmečius Vilniuje buvo pastatytas paminklas niekam nežinomam atrarūšiam JAV muzikantui-narkomanui Zappai. O kiek pristatyta sostinėje paminklų šunims, katinams, kanalizacijos vamzdžiui, net vyriškam lyties organui, matyt, simbolizuojančiam du paskutinius Vilniaus merus-liberalus.

Visa tai yra todėl, kad į įvairių lygių valdžią prasibrauna (pastatomi) nekompetentingi, neišsilavinę ir siaurapročiai žmonės, visi tie, kurie „lengvi“, kurie plūduriuoja paviršiuje, kurie padeda trinti mūsų tautos istorinę atmintį. Jie reikalingi globalistams, jie vykdytojai, nes tauta be istorinės atminties – mankurtų banda, su kuria gali daryti bet ką.

Kultūros ministerija, kuri tapo antikultūros forpostu Lietuvoje, surengė „konkursas“ - parodiją, šokiravusį Lietuvos visuomenę savo neskaidrumu, antidemokratiškumu, pažadinusį mus iš letargo miego, leidusį atsipeikėti iš liberalizmo narkozės.

Ir ką mes ėmę busti iš narkozės pamatėme? Lietuvos kariuomenę su šešiakampėmis Dovydo žvaigždėmis, greitosios pagalbos mašinas su stilizuota Dovydo žvaigžde, Europos herbą – simbolizuojantį 12 Izraelio genčių, pamatėme Lietuvos prezidentės herbą su Vytimi, kurią pagavę laiko žydiški cherubinai nuo Sandoros skrynios ir vienaragis - homoseksualizmo simbolis.

Bet jeigu mes matome tuos sionistinius simbolius aplink mus, matome, kad trinama mūsų istorinė atmintis, naikinama mūsų valstybė, tai gal prabudus laikas ir keltis?

Raudų sienos plagiatas Vilniuje
Liūdesio (raudų) siena Maskvoje
Raudų siena  Jaruzalėje
Vietnamo karo memorialas Vašingtone
Karių kapai Vilniuje



Panašių "raudų sienų" pasaulyje galima atrasti dešimtis.

Koliažas su absurdo simboliu Lietuvos kultūroje pasiskolintas iš dienraščio Respublika




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą