2017-12-30

"Raudų siena" Lukiškių aikštėje, kaip valdžios išdavystės ir galutinės degradacijos simbolis, jos mirties paminklas


Lukiškių aikštėje Tauta valdžios buvo išduota, iš jos buvo išsityčiota, sutrypta Tautos valia, demokratija, istorinė atmintis, išniekintas pagrindinis valstybės simbolis - Vytis.

Už tokią piktadarybę neatleidžiama, tokia piktadarybė nepamirštama, už tokią piktadarybę atlyginama.

Globalistinis blogis, tampantis Lietuvą už finansinių virvelių, šeriantis prie valdžios lovio susigrūdusius kiauliažmogius, tikėjosi, kad mes prarysime šitą jų satanistinę simboliką, suvalgysime dar vieną globalistinio mėšlo gabalą, kuriuo mūsų tauta penima beveik trisdešimt metų, kad prarysime ir jų agentų šmeižtą prieš mūsų didvyrius Ramanauską-Vanagą, Kazį Škirpą, pakęsime tautos tepliojimą svetimu purvu. Bet nepavyko. Tauta dar gyva, dar nepavyko globalistiniam okupantui perlaužti Tautos stuburo, sunaikinti jos dvasios.

Mes prisiminsime šitą mūsų Tautos įžeidimą, šitą mūsų Tautos pažeminimą. Lietuvių tauta turi atmintį.

Bjaurus sunų šikdinimo kalnelis Lukiškių aikštėje, mūsų priešų suplanuotas tapti pasityčiojimu iš Lietuvių Tautos, kuris, esu šventai įsitikinęs, nebus niekada įgyvendintas, liks paminklu mūsų degradavusiai ir Tautos interesus išdavusiai valdžiai, jos supūvimui ir erozijai, paminklu Lietuvių Tautos išdavystei.

Tai kompradorinės, Tautą išdavusios valdžios laidotuvių paminklas. Tik jo vieta ne Lukiškių aikštėje, o kokiame Kariotiškių sąvartyne.  



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą