2017-12-21

Uždraustos Kalėdos: pabėgėliai gali įsižeisti...


Krikščioniška Europa sparčiai naikinama. Ją naikina globalistai, atvežę į Europą milijonus „pabėgėlių,“  kurių rankomis ir vykdo krikščioniškos Europos naikinimą.


Krikščionybės naikinimas vyresniems lietuviams ne naujiena. Sovietiniai komunistai irgi buvo globalistai, kovojo už komunizmo pergalę visame pasaulyje, jie irgi kovojo su krikščionybę, irgi niokojo bažnyčias, laužė kryžius, irgi draudė švęsti Kalėdas.

Šiomis dienomis Liuneburgo miesto gimnazijoje buvo uždrausta Kalėdų šventė, nes ji trukdė vienam mokiniui musulmonui. Tai ne vienintelis musulmonų išpuolis prieš krikščionybę, ne vienintelis šlykštaus nuolaidžiavimo jiems pavyzdys. Kalėdų šventė jau keli metai naikinama visoje Vakarų Europoje.

Prieš kelias dienas portale vzgliad (žvilgsnis) pasirodė straipsnis „Europoje nebegalima švęsti Kalėdų, nes gali įsižeisti pabėgėliai“. Jame rašoma:

„Kas ir ką man nekalbėtų, aš įsitikinęs, kad Europos (kokią mes žinome) saulėlydis jau prasidėjo ir jos saulėlydžio neišvengiama priežastis – PABĖGĖLIAI!“ (...)

Lankydamas Europos valstybes, metai iš metų įsitikini tuo, kad šis procesas iš tiesų negrįžtamas. Atvirai pasakius, nesuprantu, kam tai daro savo rankomis Europos elitas. Matomai, tokia sąvoka, kaip „suokalbio teorija“ iš tikrųjų egzistuoja. Kaip kitaip paaiškinti tą faktą, kad metodiškai ir tikslingai naikinama europiečių kultūra ir gyvenimo būdas. (...)

Vakarų politikai, bijodami įžeisti jausmus kitų religijų atstovų, pasiruošę atimti iš Kalėdų bet kokį religinį atspalvį. Ir jeigu anksčiau katalikų Kalėdos, kurios švenčiamos 25 gruodžio, Vakaruose prasidėdavo vos ne spalio mėnesį, tai šiais metais net gruodžio pradžioje įprastos iliuminacijos ir šventinių papuošimų Europos miestuose nebuvo matyti.

Naujųjų metų išvakarėse Švedijoje kilo skandalas, kurį praminė „kalėdiniu“. O visa tai todėl, kad Švedijos transporto departamentas uždraudė kabinti gatvėse kalėdinius papuošimus ir girliandas. Buvo nurodyta absurdiška priežastis, neva, elektros apšvietimo stulpai gali neišlaikyti papuošimų svorio ir nukristi. Tačiau švedų politikai prisipažino, kad priežastis migrantai, kurių religinius jausmus jie bijo įžeisti. 

Bet, atrodo, migrantams šventinės iliuminacijos draudimo pasirodė maža. Ir ES valdžia priėmė įstatymą, kuris draudžia tradicinį Kalėdinį švedų gėrimą – gliot. (...)

O Briuselyje dar prieš tris metus dėl pabėgėlių iš Artimųjų Rytų Kalėdas nutarė visai nešvęsti, o tradicinę eglę centrinėje miesto aikštėje ir visai pakeitė šiuolaikinio meno objektu iš ekranų, ant kurių buvo demonstruojami žiemos peizažai. O pačią šventę pavadino neutraliai - „žiemos malonumu“... Dar daugiau, net jeigu kur nors šalyje ir pasirodo eglė, tai ją tuojau pat sunaikinama pabėgėlių!

Gana simboliška, kad kalėdinę eglę uždraudė mieste, kur yra Europos sąjungos ir NATO būstinės. Susiklosčiusi situacija vaizdžiai demonstruoja, kas šiandien iš tikrųjų diktuoja naujas taisykles Europoje. 

Danijoje vietiniams gyventojams irgi pataria jau atprasti nuo įprastų šventinių papuošimų. Danijos mieste Kokkedal, Kopenhagos priemiestyje, Kalėdos jau uždraustos. Vietos valdžia jau atsisakė nuo miesto eglės, šventės ir Kalėdų senelio, dalinančio vaikams dovanas. Ir tai todėl, kad 600 eurų išlaidos švenčių atributams supykdė migrantus. Tačiau nacionalinei pabėgėlių šventei vietos valdžia paskyrė 6000 eurų! Be to, jei danai nesutinka su valdžios naujovėmis, jiems siūlo paieškoti sau kitą šalį.“ (...)

„Anglijoje jau pakeitė užrašus „Laimingų Kalėdų!“ į politkorektišką – „Su sezonine švente!“. O dauguma Britanijos ofisų savo darbuotojams uždraudė puošti darbo vietas naujametinėms šventėms! Viskas dėka to, kad neįžeisti religinius jausmus arabų migrantų! Taip pavyzdžiui, Britanijoje su skandalu uždraudė kalėdinį filmą dėl religiškumo! Viskas dėl  gimimo naujagimio scenos, primenančios Kristaus gimimą. 


To negana, patys pabėgėliai išvystė agitaciją prieš Kalėdas. Ir Didžiosios Britanijos miestuose antikalėdinius plakatus, kuriuose vadina katalikų šventę... paleistuvystės priežastimi, paauglių nėštumo, abortų, išprievartavimų priežastimi...

Dar daugiau, migrantai aiškiai duoda suprasti vietiniams, kad aktyviai kovos su Kalėdomis, ir su jų papročiais...

Naujieji Europos mokiniai irgi jau diktuoja savo sąlygas vietos mokslo įstaigose. Tai Vokietijos mieste Keselyje mieto taryba uždraudė Kalėdų šventimą vietos gimnazijoje, kad neįžeisti musulmonų mažumos jausmų. Tokį draudimą jau praktikavo Italijoje, Recano mieste prie Milano – direktorius vietinės mokyklos Marko Parma uždraudė kalėdinį rytmetį. Ir vietoj to pagyvenęs direktorius pasiūlė organizuoti sausio mėnesį neutralaus „žiemos koncerto“, be tradicinių religinių dainų.“

Alternatyva Vokietijai (AfD) partijos Bundestage deputatė Alisa Vaidel pasakė: „Kam trukdo šventimas pagal krikščioniškas tradicijas, kalėdinių giesmių giedojimas, o dalyvavimas mokyklose kalėdiniuose rytmečiuose tolygus persekiojimui, tiems nėra ką veikti šioje šalyje. Mes esame krikščionių ir vakarų šalių įtakojama šalis, ir tai turėtų ir toliau išlikti. Kiekvienas imigrantas, kiekvienas musulmonas, kuris čia gyvena, turi tai suvokti. Be to, dar svarbiau yra pagaliau nutraukti imigraciją iš islamo šalių.“

Šaltiniai:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą