2017-12-14

Vokietijoje ir Austrijoje pabėgėliai prievartauja vaikus ir senutes


Moterų prievartavimas – kasdieninis pabėgėlių užsiėmimas, bet dabar vis dažniau šių Europos okupantų žvilgsniai krypsta į vaikus ir net į senutes.



Gruodžio 12 diena Vokietijos dienraštis Bild pranešė, kad Öhringen mieto baseine buvo areštuotas 63 metų prieglobsčio prašantis pabėgėlis, kaltinamas 9 ir 11 metų mergaičių ir 7 metų berniuko prievartavimu. Bild duomenimis, pabėgėlis baseine kelias minutes čiupinėjo berniukui lytinį organą. Vaikų prievartautojas suimtas, vyksta tyrimas.

Vokietijos ir Austrijos baseinai prasidėjus pabėgėlių antplūdžiui tapo sekso užpuolimų vietomis.
Šių metų pradžioje 42 metų pabėgėlis baseine Vienoje išprievartavo 10 metų mergaitę. 2016 metais buvo užfiksuoti keli pabėgėlių seksualiniai išpuoliai prieš vaikus. Eseno mieste nuo pabėgėlių nukentėjo 12 ir 13 mergaitės, o taip pat kelios nepilnametės mergaitės Berlyne.

Į tinklą pateko vidinė ataskaita iš Diuseldorfo, kad miesto baseinuose padaugėjo išprievartavimų.
Ataskaitoje sakoma, kad „tokių nusikaltimų, kaip išprievartavimai ir seksualinė prievarta maudymosi įstaigose skaičius yra ženklus“, - kalbama ataskaitoje.

Rugsėjo 6 dieną Bonos miesto regione esančiame akvaparke prieglobsčio prašytojas išprievartavo protiškai atsilikusią merginą vokietę.

Šių metų pradžioje buvo pranešta, kad pabėgėlis 2016 metų gruodžio 2 dieną Vienos miesto baseine išprievartavo10 metų berniuką. Berniukas patyrė daugybinius kūno sužalojimus ir buvo gydomas vaikų klinikoje.

Policija ilgą laiką slėpė šį nusikaltimą, “kad apsaugoti auką”. Kada gandai apie išprievartavimą pateko į socialinius tinklus, Austrijos policija pranešė, kad jie turi būti atsargūs, kada kalba eina apie migrantus, nes „jie daug ką pergyveno“, bet pažadėjo, kad nusikaltėliui nebus nuolaidų.

Dėl pabėgėlių atakų, kai kurie baseinų savininkai buvo net uždraudę pabėgėliams lankytis baseinuose, bet tam po kelių dienų pasipriešino kairieji ir Europos užtvindymu pabėgėliais suinteresuotos organizacijos, finansuojamos Sorošo ir jo globėjų.


Senučių prievartavimai

Breitbart rašoma, kad 29 metų pabėgėlis, prašantis prieglobsčio, išprievartavo 83 metų moterį. Jis prisipažino vykdęs prievartinį lytinį aktą, kuomet jis prievartavo moterį, kad masturbuotis ant jos. Pabėgėlis gyveno 83 metų vokietės kaiminystėje.

2016 metų birželio mėnesį Vokietijoje pabėgėlis išprievartavo 79 metų pensininkę. Senelių namuose gyvenančios vokietės pensininkės kelionė į kapines ir sesers kapo lankymas pasibaigė tragiškai. Ją kapinėse užpuolė ir išprievartavo pabėgėlis iš Eritrėjos, kuris atvyko į Vokietiją 2013 metais ir gyveno netoliese esančioje Horstel pabėgėlių prieglaudoje.

Ypatingas atvejis - vaikų akivaizdoje pabėgėlio išžagintas ponis Berlyno vaikų zoologijos sode.

Ar mums reikalingi šitie „pabėgėliai“? O nuo ko jie bėga, jei karas jų namuose nebevyksta ir jie gali ramiai sugrįžti namo?

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą