2017-12-22

Afrikiečiai nelegalai Vokietijoje reikalauja išskirtinio maisto ir gyvenimo sąlygų, kai šimtai tūkstančių vokiečių pensininkų badauja


Gruodžio 20 dieną Dagendorfe, Žemutinė Bavarija, 175 Siera-Leone piliečiai, nelegaliai atvykę į Vokietiją ir čia negavę politinio prieglobsčio, ėmė streikuoti ir paskelbė bado streiką, nes gyvenimas Vokietijos kurorte, kur eiliniai vokiečiai praleidžia atostogas, jiems pasidarė nemielas. Jie skundžiasi „antisanitarija, kad ne kiekvieną dieną valomi tualetai, bloga vokiška virtuvė ir nepakankamas medicinos aptarnavimas“, rašoma Pi-news.


Kaip visada tokias atvejais, nelegalus, kurie turi būti deportuoti lauk iš Vokietijos, parėmė sorošinės NVO, Antifa ir kiti kairės kenkėjai.

Siera-Leonės nelegalai Bavarijoje esančiame centre gyvena ir valgo vokiečių duoną jau dvejus metus. Jie aršiai protestuoja, nes turi būti deportuoti iš šalies. Siera Leone Amnesty International vertinama, kaip „stabili“ valstybė.

Savo protestu afrikiečiai nori „atkreipti viso pasaulio dėmesį, kaip Vokietijoje elgiasi su imigrantais“.


Kol kas iki šiol nei vienas iš centro gyventojų nesiskundė Bavarišku maistu. 80 procentų Siera Leone gyventojų yra musulmonai, todėl vietoj kiaulienos gauna vištieną. Centras vieno paciento sveikatos apsaugai išleidžia per mėnesį 12000 eurų! 15 procentų atvykusių iš vakarų Afrikos serga hepatitu ir tuberkulioze. Kiek serga AIDS neskelbiama. Kambariuose afrikiečiai apgyvendinti po tris žmones. Vaikai mokomi centre ir gauna Bavarijos lygio švietimo paslaugas.

Streikuojantieji afrikiečiai gyvena ten, kur vokiečiai atostogauja! Bavarijos gyventojų nuotaikos nuo migracijos krizės pradžios stipriai pasikeitė. Už partiją „Alternatyva Vokietijai“, pasisakančią pieš migraciją, balsavo 20 procentų vokiečių.

Socialinė diskriminacija: „pabėgėliai“ džiaugiasi nerūpestingu gyvenimu kurorte, o vokiečiai pensininkai badauja

Die Welt gruodžio 21 dieną pranešė, kad „šimtai tūkstančių vokiečių pensininkų negali nusipirkti maisto“.

Kas ketvirtas Vokietijos pensininkas skursta ir neturi už ką įsigyti maisto. Socialinė asociacija konstatuoja „didėjantį senatvės skurdą“. Vis daugiau pensininkų gauna paramą maistu. Vokietijoje 350 000 vyresnio amžiaus piliečių reguliariai remiami nemokamomis maisto daviniais. Vokietijoje yra 900 maisto paskirstymo punktų, kuriais naudojasi 1,5 milijono žmonių. Šiuos punktus rinkimų metu mėgsta aplankyti politikai. Vis didesnė problema pensininkams augančios būsto nuomos kainos.

Vokiečių skurdo priežastis – pabėgėliai, kurių išlaikymu vien federalinė Vokietijos valdžia 2016 metais išleido 23 milijardus eurų. Vokietija nevykdo net savo įsipareigojimų NATO aljansui ir vietoj 2% BVP skiria vos 1%.

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą