2017-12-10

Savižudiška tolerancija atėjūnams Švedijoje sunaikino visuotinės gerovės valstybę, kurioje etniniai švedai tampa benamiais.


Švedijoje neproporcingai daug imigrantų iš Azijos ir Afrikos yra todėl, kad čia jiems Švedijos mokesčių mokėtojų sąskaita ir diskriminuojant etninius švedus sukurtos ypač geros gyvenimo sąlygos. Butai skiriami „pabėgėliams“, o benamiai švedai priversti miegoti gatvėse. Valdančiosios partijos nepaiso rinkėjų teisių ir nevykdo savo pareigų, jos dalina Švedijos gerovę nelegalams, nieko gero neatnešusiems į Švediją, o atima gerovę iš savo piliečių, mokesčių mokėtojų, kurie atsiduria nepalankiose gyvenimo situacijose. Švedų piliečių diskriminacijai pabėgėlių atžvilgiu ir visuotinės gerovės valstybės sunykimui Švedijoje yra skirtas Bruce Bawer straipsnis portale Gatestone.


Gioteborgo bažnyčios nuo 15 gruodžio iki 15 kovo naudojamos, kaip nakvynės namai benamiams. Būtų gera idėja, rašoma Gatestone, bet yra vienas „bet“: nakvoti įleis tik benamius užsieniečius iš kitų ES šalių ir nelegalius imigrantus iš už ES ribų. Etniniams švedams prieglobstis bažnyčiose nesuteikiamas, nors iniciatyva yra apmokama mokesčių mokėtojų pinigais.

Ši švedų diskriminacija Gatestone aiškinama bendra preferencijos atėjūnams sukūrimo politika, nors valdžia melagingai diskriminaciją aiškina tuo, kad vietiniai gauna socialines išmokas.

Būtent imigrantams taikomas lengvatinis režimas. Praėjusį rudenį buvo pranešta, kad municipaliniai būstai bus skiriami ne dirbantiems švedams, bet jie bus skirti nedirbantiems imigrantams.

Švedų parlamentas net priėmė specialų įstatymą, kad imigrantai pastatomi į eilės pradžią. Tai įrodymas, kad visuotinės gerovės sistema Švedijoje yra sunaikinta. Kaip pasekmė – labai daug etninių švedų, kurie užsiima ubagavimu, kurie, atėjus šalčiams, buriasi prie parduotuvių ir ofisų durų, kad nesušalti. „Tokia pati gėdinga situacija yra stebima kaimyninėje Danijoje ir Norvegijoje“, rašo autorius.

Švedai neturėtų nakvoti gatvėse. Jų „visuotinės gerovės šalis“ buvo įkurta jos piliečiams susitarus su valdžia, kad žmonės moka neįtikėtinai didelius mokesčius, o mainais vyriausybė garantuoja jiems orias pajamas, jeigu jie susirgtų ar netektų darbo. Bet nuo tada, kai šios šalies valdantieji nutarė atidaryti savo sienas masinei musulmonų iš Afrikos ir Azijos imigracijai, ši sutartis buvo sugriauta.

Portale Gatestone rašoma, kad Švedijos piliečiai ir toliau priversti mokėti už socialinio aprūpinimo sistemą, bet ši sistema švedams „atsuko nugarą“. Žmonės esantys valdžioje, nuo lyderių iki žemiausių valdininkų, pamiršo kam jie dirba. Visas jų dėmesys sutelktas į atėjūnus, kurie valstybei nieko nedavė ir nieko neduos perspektyvoje, o šioje šalyje gyvens „socialinių parazitų gyvenimą“ ir griaus švedų visuomenę.

Pribloškiančiu faktu autoriui atrodo tai, kad milijonai švedų sutinka su šia padėtimi.

Mokesčiai Švedijoje. Švedai moka šiuos mokesčius: vietos mokestį komunai, vidutiniškai nuo 29% iki 35%. Tai priklauso nuo to, kokia partija valdo komuną. Pas kairiuosius mokesčiai didesni, pas dešinės liberalus-mažesni. Tie, kas uždirba virš 443200 kronų per metus, moka 20% valstybės mokestį, o tie, kas uždirba virš 638800 kronų, moka 5 % mokestį nuo sumos, viršijančios šią sumą.

Ir dar:

Seksualinių nusikaltimų skaičius Švedijoje per metus išaugo 33 procentais.

Švedija slepia „pabėgėlių“ nusikalstamumo statistiką.

Švedijoje veikia 61 „No-go“ zona, į kurią negali įeiti net policija.

Švedija išsigimė ir išprotėjo: išleista knyga vaikams apie barzdotą islamistą ir keturias jo žmonas. Pirmąja suicidalinės tolerancijos ligos auka tapo vaikų mylima Pepė, Astrildos Lingren pasakos „Pepė ilgakojinė“ pagrindinė herojė.


Anekdotas:

Šių metų spalio 9 d. Lietuvos seime vyko Žmogaus teisių komiteto organizuojama konferencija „Pabėgėliai Šiaurės Europos ir Baltijos šalyse", kurioje Švedijos „pabėgėlių“ integruotojai mokė lietuvius „pabėgėlių integracijos savivaldybėse gerosios patirties“ ir buvo „pristatyti naujausi prieglobsčio ir pabėgėlių integracijos politikos srities pakeitimai Šiaurės ir Baltijos šalyse.“


Neperpasakojinėsiu tai, apie ką anksčiau esu rašęs. Žemiau pateikiu sąrašą straipsnių, vertimų, kuriuose pasakojama apie Švediją, kuri sunkiai serga suicidine šizofrenija:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą