2017-12-30

Kas ir kodėl išvarė arabus į Europą? Generolas Leonidas Ivašovas apie JAV ir Izraelio planą prieš Iraną ir Rusiją


Baltuosiuose rūmuose įvyko slaptas susitikimas, kuriame valdininkai iš JAV ir Izraelio kūrė bendrą kovos su Iranu planą. Šį planą komentuoja generolas-pulkininkas, istorijos mokslų daktaras, Geopolitinių problemų akademijos prezidentas Leonidas Ivašovas.


Izraelio TV9 pranešė, kad JAV ir Izraelis susitarė kurti bendrą strategiją stabdant stiprėjančią Irano įtaką Artimuosiuose Rytuose. Slaptas pasitarimas prasidėjo lapkričio 12 dieną. Izraeliui atstovavo premjero patarėjas Meir Ben-Šabat, o JAV – prezidento patarėjas Herbertas Makmasteris. Į delegacijų sudėtį įėjo diplomatai, kariškiai, specialiųjų tarnybų ir žvalgybų atstovai.

Baigiamajame dokumente kalbama apie šalių susitarimą suformuoti bendras grupes kūrimui konkrečių veiklos planų, numatytoms užduotims vykdyti.

Viena grupė bus atsakinga už diplomatinius ir politinius žingsnius, nukreiptus užkirsti vystymąsi branduolinės Irano programos. Antra grupė kuruos klausimus apribojimo Irano įtakos regione, pagrinde Sirijoje ir Libane. Trečia grupė užsiims Irano raketine programa, o ketvirta grupė nagrinės scenarijus įvykių vystymosi ir Irano stabdymą tuo atvejui, jeigu stiprės konfrontacija tarp Izraelio ir Irano.


Generolas Ivašovas pasakoja:

Irano destabilizacija ir jo įtakos apribojimas yra svarbiausia. Aš įsitikinęs, kaip specialistas strategijos ir slaptos strategijos, kad tame plane yra bendras planas dėl didžiųjų Artimųjų Rytų ir jis buvo realizuojamas, vyko destabilizacija visos Šiaurės Afrikos, išvarymas gyventojų į Europą, nes: pirma, po Amerika verda Jelaustono vulkanas. Dar 1980 metų rugsėjo 12 CŽV direktorius Keisi pateikė didelę slaptą ataskaitą prezidentui Reiganui, kurioje kalbama, kad 21 amžiaus pradžioje įvyks katastrofiški įvykiai ir Amerikos kontinentas gali žūti. Aš skaičiau šitą pranešimą, ne daugiau 3-4 procentų gyventojų išliks. Ir ten nurodyta, kad saugiausiomis vietomis žmonėms išgyventi bus TSRS teritorija, Šiaurės Afrika, Artimieji Rytai, Altajus ir Vidurinė Azija. Patys saugiausi Tibeto kalnai. Buvo priimta 10 metų programa sugriovimo TSRS, Irano, Turkijos, Visų Artimųjų Rytų ir t.t. Migrantai turėjo bėgti į Europą, nes ji bus didžiulės bangos nuo Amerikos kontinento bus sunaikinta.

Yra ir kita strategija Artimųjų Rytų naftingojo regiono destabilizacijos, kad nuslopinti savo konkurentus: Europą, Kiniją ir suteikti perspektyvą savo skalūnų dujoms. Į planą įsimaišė Rusija, padedama Irano ir persimetė Turkija. Situacija Artimuosiuose Rytuose ėmė kardinaliai keistis. Amerikiečių-Izraelio planai pradėjo griūti. Izraelis yra suinteresuotas, kad arabai pliektų arabus, kad su Iranu supriešinti ir taip toliau. Tada termobranduolinis Izraelis tampa Artimuosiuose Rytuose hegemonu. Todėl dabar egzistuoja, aš tuo įsitikinęs, Irano destabilizacijos planas, destabilizacijos Turkijos. 2016 metai parodė, kad šis planas dirba, buvo bandymas Valstybės perversmo. Ir, žinoma, reikia suduoti rimtą smūgį į Rusiją. Ir pirmuoju variantu su Jeloustonu ir antruoju Rusija atsiduria ugnyje. Aš tikiu, kad toks planas yra, jo negalėjo nebūti. Jeigu Obama dar delsė, tai dabar, atėjus Trampui, praradus jam valdžią ir laimėjus chazidų finansiniam kapitalui, šis planas buvo sukoreguotas ir dabar įgyja aktyvią formą. Jeigu Rusija ir Artimieji Rytai bus destabilizuoti, tai galingai suduos ir į Kiniją, nes amerikiečiai mato Kiniją savo pagrindiniu priešininku. Apie tai ir buvo pasakyta JAV saugumo strategijoje. Tai globalus JAV planas, kuriam vadovauja žydų finansistai: išlaikymas pasaulio vieno polio būklėje (...)





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą