2017-12-06

Merkel pasiekė savo tikslą: Vokietijoje pabėgėlių 5000% daugiau, negu vidutiniškai ES


Dienraštis die Welt pranešė, kad Vokietijoje pabėgėlių 5000% daugiau, negu vidutiniškai ES. Taip ir turėjo būti. Jeigu valstybės vadovas 12 metų ją naikina, jis ją būtinai sunaikins. Vokietijos istorijoje buvo du tokie kancleriai naikintojai: Adolfas Hitleris (1933-1945) ir Angela Merkel (2005-2017). Abu jie Vokietiją naikino 12 metų. Po Hitlerio katastrofos vokiečių nacija nukraujavo, bet išliko. Merkel sukelta „pabėgėlių“ katastrofa garantuoja vokiečių nacijos išnykimą kelių dešimčių metų perspektyvoje.



2050 metais Vokietijoje gali gyventi jau 17,5 milijonai musulmonų, kurie sudaro daugumą atėjūnų iš Afrikos ir Azijos.

Prancūzų ekspertas islamo klausimai akademikas Christian de Moliner portale „causeur.fr” rašo, kad krikščionys negali gyventi kartu su musulmonais, nes šie reikalauja įvesti šariato įstatymus, todėl jis mato vienintelį bendro gyvenimo būdą – sukurti atskirus islamistų anklavus. De facto tokie segregacijos rajonai jau egzistuoja. Tai No-go zonos, kuriose neveikia šalies įstatymai. Tai, suprantama, reiškia ne ką kitą, kaip valstybės agoniją. Ekspertas perspektyvoje prognozuoja pilietinį karą. Jis sako: „Nei viena tauta, kuri nori išgyventi, negali būti suskaldyta į daugybę musulmonų geto, kurie nesurišti tarpusavyje. Tokio subjekto ekonomika būtų praktiškai nuline. Ji būtų parazitu, kuris gyventų kitos Prancūzijos dalies sąskaita“.


Vengrija ir kitos Višegrado grupės šalys atsisako eiti susinaikinimo keliu, nubrėžtu Merkel. Vengrija eilinį kartą pareiškė, kad negyvens „kartu su islamo terorizmu“, nepaisant to, kad ES pradėjo „medžioklę“ prieš šalį. Apie tai pareiškė Vengrijos užsienio reikalų ministras Peter Sijarto ir premjeras Viktoras Orbanas. Sijarto žodžiais, masinė imigracija atvedė prie situacijos, kada radikalaus islamo terorizmas tapo „kasdieniniu reiškiniu“, o Vengrija atsisako nuo tokios perspektyvos.

„1,5 milijonai nelegalių migrantų, atvykusių į Europą be jokios kontrolės per paskutinius du metus; šis judėjimas suteikia galimybę teroristinėms organizacijoms siųsti savo kovotojus be jokių problemų,“ - pasakė ministras Sijarto.

Europa susidūrė su nelegalų tiekimu iš Afrikos, o „Briuselio politikai skatina šią aklavietę, kas sukelia pavojų Europos saugumui“, - pasakė jis.

„Vengrija nori išlikti vengrų valstybe. Mes nenorime tapti imigrantų valstybe. Todėl mes ryžtingai prieš visus Europos nutarimus, kurie skatina Afrikos migraciją“, - pažymėjo ministras ir nurodė, kad 2050 metais Afrikos gyventojų skaičius pasieks 2,4 milijardus žmonių.


Vokietija išlieka pabėgėlių magnetu

Vokietija yra prieglobsčio prašytojų magnetu. Vien per pirmą 2017 metų pusmetį Vokietijoje prieglobstis buvo suteiktas 357.625 prašytojams, kai likusiose 27 ES valstybėse – 199.400.

Pi-news teigia, kad įskaitant kelis milijonus 2015 metais Merkel pakviestų ir atvykusių į šalį „pabėgėlių“, galima matyti „tiksliai apskaičiuotą jos strategiją“. 2015 metais į Vokietiją kiekvieną dieną ateidavo po 10000 „pabėgėlių“. Tai buvo labai gerai organizuota invazija socialinių tinklų pagalba už Sorošo ir jo sponsorių pinigus. Tam yra daugybė įrodymų.

Vokietija ir toliau išlieka migracijos magnetu, nors oficialūs Merkel vyriausybės politikai tai slepia. Kiekvieną mėnesį nuo 2016 metų po 15000 naujų „pabėgėlių“ atvyksta į Vokietiją kiekvieną mėnesį. 2017 metų spalio mėnesį Vokietijos VRM paskelbė tikslų skaičių – 15170 imigrantų per mėnesį.

Sienos kontrolė su Austrija, ribojant nelegalią migraciją, Pi-news vadinamas farsu. Vien šiais metais į pietų Europą atvežti 153000 „neapdirbti deimantai iš šiaurės ir vakarų Afrikos“, kurių dauguma keliauja į Vokietiją.

Pagrindinis Vokietijos magnetas – didelė parama „pabėgėliams“ Herz IV, kuri sudaro  vidutiniškai 812 eurų per mėnesį žmogui, o papildomai – išmokos vaikams, socialinės garantijos, geriausia nemokama sveikatos apsaugos sistema, juridinės konsultacijos, pensijos, šeimų susijungimo atveju. Vokietijoje praktiškai neveikia deportacija, čia gausu į „šariatą įsimylėjusių“ imigraciją remiančių organizacijų. Yra dar visa eilė stimulų ordoms dykaduonių vykti į Vokietiją ir iki gyvenimo pabaigos parazituoti Vokietijos socialinę sistemą ir daugintis kvailų ir demoralizuotų vokiečių sąskaita.

Diktatorė Angela Merkel komandiniu būdu, be Bundestago pritarimo, atidarė 2015 metais Vokietijos sienas ir pakvietė viso pasaulio dykaduonius atvykti. Jie ir toliau važiuoja, nes kvietimas nėra atšauktas.


Už „40 metų tarnavimą žydų tautai“ Angela Merkel 2008 metais yra gavusi „B’nai B’rith“ premiją. Įdomu, kokią premiją ji gaus už vokiečių tautos sunaikinimą?

Vokietijos istorijoje buvo du diktatoriai, kurie valdė Vokietiją po 12 metų...



Nuorodos:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą