2017-12-12

Varpas skamba Europai: Gerdas Vildersas komentuoja Pew Europos islamizacijos tyrimų duomenis


JAV mokslininkai, kaip jau esu rašęs, išanalizavę tris Europos islamizacijos scenarijus iki 2050 metų, nustatė, kad musulmonų skaičius Europoje artimiausiu laiku gali išaugti trigubai.

2050 metais Švedijoje gyvens 30.6% musulmonų, Vokietijoje musulmonų bus 19.7%, Prancūzijoje -18%, Didžiojoje Britanijoje – 17,2%, Olandijoje – 15.2%.


Reaguodamas į šį pranešimą, Olandijos parlamento narys Gerdas Vildersas. Tviteryje jis parašė: „egzistencinė problema: mūsų gyventojai pakeičiami. Ir tai bus žymiai blogiau, jeigu mes greitai nedeislamizuosimės!”

Daugiau islamo reiškia daugiau smurto ir netolerancijos

Demogafinė situacija gali Europoje pasikeisti dar greitesniais tempais, negu nurodoma Pew tyrimuose. Portalo Breitbart nuomone, Pew skaičiavimai yra gana optimistiški. Olandijoje atlikti tyrimai parodė, kad čia musulmonų skaičius iki 2060 metų gali išaugti nuo dabar esančių 7 % iki 19% .

Iš 2010-2016 metais į Europą atvykusių imigrantų 53% buvo musulmonai. Daugumoje jauni vyrai. Tai buvo didelė našta socialinei sistemai, nes tai daugumoje buvo nekvalifikuoti ir arba žemos kvalifikacijos darbuotojai, kurie neatneša visuomenei jokios naudos, o yra jai našta.

Jeigu niekas nesikeis, problemos tik augs.

Afrikoje šiuo metu gyvena 1 milijardas žmonių, Šimtmečio pabaigoje gyvens 4 milijardai. Trečdalis afrikiečių nori išvykti į užsienį. Dauguma nori persikelti į Europą. Daugiau pusės Afrikos gyventojų yra musulmonai, kurie yra greičiausiai besidauginanti grupė.

Lapkričio pabaigoje Kot D`ivuare vykusiame Europos-Afrikos vadovų pasitarime Europos valstybės susitarė mobilizuoti milijardines investicijas Afrikoje. Jau išleistos dešimtys milijardų eurų, kurie buvo išvogti ir atiteko korupcionieriams, kurių dauguma svajoja emigruoti į Europą.

Po 2017 metų G20 šalių susitikimo Vokietijoje įvykusioje spaudos konferencijoje Prancūzijos Prezidentas Manuelis Makronas į klausimą apie galimą Europos „Maršalo planą“ Afrikai pasakė, kad „Problemos, su kuriomis susiduria Afrika visai kitokios... civilizacinės“ ir nurodė Afrikos valstybes, kuriose „vienai moteriai tenka 7 ar 8 vaikai“. Pasak Makrono, jei moterys Afrikoje gimdys po 7-8 vaikus, nepadės jokia parama, jokie kaip į balą sumerkti milijardai. Afrika gavo 1 trilijoną dolerių paramos ir jokio efekto. Tiek pat vaikų tenka vienai arabų motinai. Tuo tarpu pas Europietes moteris šis rodiklis tesiekia 0,6 vaiko moteriai, dauguma Europos tautų jau šiandien dėl nepalankių motinystės sąlygų, prievartinio homoseksualizmo diegimo, šeimos instituto naikinimo, tiesiog išmiršta.

Europos lyderiai be to sutiko leisti didesnę legalią imigraciją į Europą.

Interviu Deutsche Welle (DW) Europos komisijos pirmininkas Žanas Klodas Junkeris vėl pakartojo Dž.Sorošo inspiruotas idėjas, kad Europai reikalingi imigrantai iš juodosios Afrikos ir dar kartą pareikalavo juridiškai įteisinti nuolatinį juodaodžių vežimą į Europą. Jis net tvirtino, kad Afrikiečiai ir Europiečiai turi tokias pačias teises gyventi Europoje. Junkeris pasakė:„Mes privalome sukurti legalius būdus vykti į Europą, ir Komisija jau įnešė savo pasiūlymus. Europai aiškiai reikia imigracijos per artimiausius dešimtmečius, todėl mes turime aprūpinti tuos, kas nori atvykti, ir to negali padaryti, ir kurių padėtis leidžia atvykti juridiškai, kad patekti į Europą“. Jo žodžiais, Europa turi aiškų poreikį masinės migracijos iš Afrikos ir turi priimti milijonus migrantų iš trečiojo pasaulio, kad kovoti su „gyventojų senėjimu“.

Breitbart rašė: „Gal Europos komisija mano, kad migrantai nesensta, ar dėl didėjančio gyventojų skaičiaus nedidės aplinkos užterštumo, ar jie išnagrinėjo automatizacijos efektą – kada ekspertai perspėja, kad robotizacija artimiausiu metu išlaisvins milijonus darbo vietų.

Globalistai-sorošistai yra sukūrę mitą apie Afrikiečių nauda Europos ekonomikai.

„Europa išmiršta, reikia gyventojų Europos ekonomikai“ - skelbia globalistai. Jeigu globalistams Europoje būtų reikalingi gyventojai, jeigu jie rūpintųsi tautų gerove, tai jie neužsiimtų sodomijos ir kitų lytinių iškrypimų propagavimu, kurie kaip tik ir yra skirti gyventojų skaičiaus mažinimui, jie neardytų normalios šeimos juvenalinės justicijos pagalba, nedarytų iš moters vergo ir darbinio gyvulio.

Jeigu darbo rankų truktų ekonomikai, ES leistų Ukrainos, Baltarusijos, Moldavijos, Gruzijos, Armėnijos, Azerbaidžano, Rusijos, Kinijos ir kitų šalių specialistams laisvai vykti pas save dirbti, gyventi. Bet jie neleidžia.

Imigracija iš labiausiai atsilikusių pasaulio šalių jiems reikalinga Europos tautų naikinimui, jų visuomenių degradacijai, skaldymui, žmonių priešpriešai, grupių, frakcijų, zonų ir pan. suformavimui, kad žmonės nuolatos tarpusavyje pjautųsi religiniu, tautiniu, rasiniu ir visais kitais įmanomais pretekstais. 


Šiuo metu virš 6 milijonų migrantų yra Viduržemio jūros regiono valstybėse ir siekia persikraustyti į Europą.

Gerdas Vildersas pasakė, kad „tai nėra tai, ko mes norime. Mes privalome sustabdyti savižudišką ES elitų beprotystę. Mes privalome sustabdyti milijonus norinčių atvykti į Europą, nes šie namai-mūsų namai. Jeigu paliksime namų duris atviras, mes iš jų būsime greitai išvaryti. Mes prarasime savo autentiškumą ir mūsų laisvę. Mūsų egzistencijai iškilo grėsmė. Mes privalome ją išsaugoti. Tai galima padaryti tiktai jei mes turėsime vyriškumo, kad priimti naują strategiją. Čerčilis yra pasakęs: „drąsa – tai didžiausia dorybė, nes ji garantuoja visas kitas“.

„Vietoj to, kad būti magnetu jauniems afrikiečiams ir azijatams, Europa privalo turėti drąsos, kad veikti visiškai priešingai. Mes privalome turėti drąsos, kad apsaugoti mūsų sienas ir uždrausti jų atvykimą, kaip prezidentas Trampas daro JAV. Drąsa yra išsiųsti visas migrantų valtis atgal, kaip Australijoje. Drąsa, kad apriboti legalią migraciją, o ne ją plėsti. Drąsa, kad pradėti nedelsiant pradėti repatrijaciją nelegalių imigrantų. Drąsa deislamizacija ir būti priešiškiems islamui. Vietoj to, kad būti minkšta, Europa turi būti kieta. Jei mes patirsime nesėkmę, mūsų nacionaliniam identitetui iškils grėsmė, mūsų laisvei kils grėsmė, Europa, kaip rodo Pew skaičiai, greitai nustos egzistavusi,“ - Breitbart cituoja Vilderso žodžius.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą