2017-12-27

Femen: kas sukūrė ir kokiu tikslu naudoja


Pirmą šv.Kalėdų dieną, gruodžio 25, Ukrainoje įkurta organizacija „Femen“ išsityčiojo iš viso pasaulio krikščionių jausmų. Ukrainietė Alisa Vinogradova Vatikane užpuolė Švento Petro aikštėje esančią prakartėlę ir bandė ją išniekinti. Policija ją areštavo. Šis nusikaltimas su visomis smulkmenomis buvo aprašytas pasaulio spaudoje, kaip ir daugybė kitų „Femen“ organizacijos išpuolių Europoje ir JAV. Apie tai plačiai žinoma. Beveik nieko, tačiau, nėra žinoma apie tai, kas finansuoja šią organizaciją ir kieno užsakymus ji vykdo.




Buvęs ilgametis Charkovo (Ukraina) liberalios žydų bendruomenės vadovas Eduardas Hodos dar 2013 metais papasakojo apie organizaciją „Femen“ savo video „Ukrainiečių pasirinkimas“ pagal žydų scenarijų (argumentai ir faktai). Žydiškas asorti su „Femen“, gojais ir „Main kampfu“:


Prieš kelis metus Saviko Šusterio laidoje buvo judėjimas „Femen“. Šis judėjimas, žinote, moterys su nuoga krūtine, su necenzūriniu užrašu ant nugaros. Jos puola bet kokius renginius, prie to jau visi priprato. O šiaip šis judėjimas gimė prieš 5 metus, 2008 metais Ukrainoje. Visi žino, kas stovi už šio judėjimo – Rabinovičius, Chabadas, apie tai rašė. Tai yra lesbiečių judėjimas, be to su sadomazochizmo pakraipa. Jos demonstruoja orgazmą, surištą su tuo, kad prie jų kūnų liečiasi policininkai.... Tai specialiai sukurta lesbiečių grupė, kurios be to patiria fizinį malonumą. Šitas sadomazochizmas demonstruojamas visam pasauliui. Policininkai graibo už jų kūno dalių ir pas jas prasideda konvulsijos ir šauksmai. Jos visam pasauliui demonstruoja orgazmą ir visi tarytum nesupranta. Ševčenko pjauna kriščionių kryžius ir pas ją vyksta orgazmas. Dabar jos įjungė Paryžių, visur važinėja. Už jų stovi rimti pinigai. Gėjų paradams toli iki to, kas sugalvota Ukrainoje. Kodėl tai sugalvota? Paaiškinsiu.

Reikalas tame, kad Europoje egzistuoja žeminimas ir trypimas tų šalių, kurios žydų lyderių nuomone buvo antisemitinės ankstesniais laikais. Vokietija, tai suprantama, holokaustas. Ji jau sumokėjo 70 milijardų holokausto aukoms. Šiais metais dar vieną milijardą. Vokietiją trypia, iš jos spaudžia. Dabar trypiama Lenkija. Mažai kas žino, kad 1967 metais Gomulka išsiuntė žydus. Atidarė duris po septynių dienų karo ir pasakė, kad tegul Europa priima. Vadovaujant Gomulkai Lenkijoje neliko žydų. Jie atsilošė paskui, Solidarumas ir visa kita. Paimkit Prancūziją. Dreifuso byla 19 amžiuje, antisemitinis reikalas, žydai sukėlė visą pažangią visuomenę. Kuo viskas pasibaigė? Dabar Prancūzija priekyje visos planetos pagal moralinę degradaciją. Ir ne šiaip Žirinovskis pasakė, kad Prancūziją valdo žydai ir homoseksualistai. Lenkija, Prancūzija buvo antisemitinėmis valstybėmis.

Bet Ukraina šiuo požiūriu aplenkė visus. Ir todėl Ukrainos laukia ne tik „Femen“, Urainai prieš akis sunkūs laikai, jai teks stovėti su nuleistomis kelnėmis labai ilgai. Kodėl aš apie tai kalbu? Ukrainai ypatingos pretenzijos.

Mano rankose knyga „Žydų pasaulis“. Šioje knygoje: Bogdanas Chmelnickis ir masinės žudynės. Aš perskaitysiu kelias eilutes. Knygoje rašoma: Trys šimtmečiai iki katastrofos jau buvo žydų žudynės panašios į nacistų. Kaip Hitleris Cmelnickis neapkentė visų žydų.“


Eduardas Hodos pasakoja apie „Femen“ ir Europos žydų parlamento įkūrėją Vadimą Rabinovičių:















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą