2017-12-01

Netylančios politinės aistros Vokietijoje po pasikėsinimo papjauti Altena merą, kuris užtvindė šį ramų senovinį miestelį pabėgėliais


Vokietijoje vią savaitę virė politinės diskusijos po to, kai lapkričio 27 dieną buvo pasikėsinta nužudyti Merkel partijos KDS narį, Altena miesto merą Šiaurės Reino Vestfalijos žemėje.

Šis meras buvo toks stropus pabėgėlių integratorius, kad priėmė 100 migrantų virš normos, valdžios nustatytos miesto komūnai.



Kaip lapkričio 28 dieną pranešė dienraštis Bild, Altena miesto meras Andreas Hollstein (57) 27 dienos vakare, apie 20 valandą, užsuko į kebabinę ir užsisakė kebabą. Prie jo priėjęs vyras (56) paklausė ar jis yra miesto meras, o išgirdęs teigiamą atsakymą, dūrė jam į kaklą peiliu. Sužeidimas, laimei, buvo nesunkus.

Ši naujiena sukrėtė Vokietiją. Vokiečiai buvo įpratę, kad vokiečius pjauna į Vokietiją atvykę „Merkel Svečiai“ staugdami Alah akbar, kurie čia netrukdomi gali prievartauti ir žudyti merginas, mušti policininkus, vaikams matant žaginti ponius vaikų zoologijos sode, vieni kitiems pjauti penius ir t.t.

Merkel jau pripratino prie šio nežmoniško vandalizmo vokiečius. Tai nesukelia jokio siaubo jos išprotėjusiems ir nužmogėjusiems partiečiams ir koalicijos partneriams, metodiškai naikinantiems Vokietiją.

Šiaurės Reino Vestfalijos viduramžių Alpių miesteliai, su pilimis ant kalnų, gyveno savo pavyzdingai tvarkingą ir ramų gyvenimą, kol Angela Merkel ir jos partijos išsigimėlai-neofašistai, tautų lydymo ir naikinimo specialistai, čia neatvedė tūkstančių necivilizuotų laukinių žmonių su jų laukiniais papročiais. Vokiečių nepasitenkinimas auga. Tai parodė rinkimai, Merkel nesugebėjimas sudaryti daugumos vyriausybę.

Jau kurį laiką Vokietijos intelektualai perspėdavo apie gresiantį pilietinį karą. Jų net nenorėjo girdėti. Valdantiesiems tai atrodė tik paistalai.

Ženklu, kad Merkel partietis užpultas Šiaurės Reino Vestfalijos žemėje. Tai įvyko ne kokioje postsovietinėje Saksonijoje, kur ypač stipri antimigracinė Alternatyva Vokietijai AfD partija ir judėjimas PEGIDA.

Per stebuklą likęs gyvas Merkel partietis pasižymėjo tuo, kad atvėrė duris dykaduoniams iš Afrikos ir Azijos, buvo pasiruošęs išdalinti visą socialinę rūpybos sistemą šiems „socialiniams parazitas“, gyvenantiems iš pašalpų, aukodamas jiems vokiečių vaikų ateitį.

Užpuoliko motyvai buvo politiniai, užpuolikas to neslėpė. Jis visaip įžeidinėjo merą už jo meilę atėjūnams.


Merkel ištiko šokas.

Nors merui buvo operatyviai suteikta medicinos pagalba ir jis nežuvo, įvykis sukėlė sprogusios bombos efektą. Berlynas sureagavo nedelsiant. Vokietijos vyriausybės oficialus atstovas Steffen Seibert parašė savo Tviteryje: „Kanclerė Merkel: mero Andreas Holstein užpuolimas su peiliu sukėlė man siaubą. Ir aš patiriu didelį palengvėjimą, kad jis vėl gali būti su savo šeima. Ačiū tiems, kas jam padėjo“.

Tai ne pirmas vokiečių nekenčiamų politikų užpuolimas. 2015 metais vokietis į kaklą sunkiai sužeidė Henriette Reker, kuri bolatiravosi į Kiolno mero postą. Irgi už „atvirų durų politiką“. Tada buvo sužeisti keli politikai iš krikščionių demokratų ir „žaliųjų“ partijų. 2016 metais po masinių vokiečių moterų išprievartavimų Kiolne per naujuosius metus ši politikė rekomendavo vokietėms „laikytis drauge“, kad išvengti seksualinių musulmonų antpuolių.

2014 metais į Vokietiją buvo atvežta 400 tūkstančių migrantų, 2015 – virš milijono, 2016 metais - 300 tūkstančių.

Maždaug 80% „pabėgėlių“ yra musulmonai. Šiuo metu pas tuos, kas gavo oficialų pabėgėlio statusą, atvyksta žmonos ir vaikai, kam šis statusas nesuteikiamas, tuos bandoma išsiųsti iš šalies, bet to niekaip nepavyksta padaryti.

Pasirodė pranešimų, kad 20000 pabėgėlių iš Vokietijos Bavarijos regiono, tarp kurių dominuoja negrai iš Nigerijos ir kitų Vakarų Afrikos valstybių, kurie faktiškai nėra jokie pabėgėliai ir pabėgėlio statusas jiems „nesišviečia“, sutiko priimti Ukraina. Šalis, kurioje vyksta karas, priims „nuo karo bėgančius“, kurių šalyse joks karas nevyksta, arba praktiškai baigėsi, kaip Sirijoje. Ar gali būti koks didesnis idiotizmas, šlykštesnė propaganda?

Musulmonų Vokietijoje šiuo metu yra apie 12 procentų. Pusė jų atsirado Merkel valdymo metu. Vokietijoje daugėja No-go rajonų, kur valdžia yra migrantų gaujų rankose, traukininių stočių aplinka virto „pipi-kaka-landais“ . Pabėgėlių stovyklų šalyje tiek, kad kai kuriuose miestuose ir kaimuose atėjūnų yra daugiau, negu vokiečių. Atėjūnų vaikai vaikų darželiuose ir mokyklose jau sudaro daugumą, o Vokietijos MIP viešpatauja melas ir propaganda, faktų nutylėjimas ir slėpimas.

Šiame melo fone šia savaitę išsiskyrė televiziniai debatai, kuriuose dalyvavo Bundestago deputatė Alisa Weidel iš AfD partijos gretų.



Altena Mero Hollsteino „Kova“

Andreas Holstein, rašoma portale Pi-news, daugelį metų kanclerės falangos gretose kovojo už kairiųjų politiką, vykdė kovą prieš valstybėje veikiančią teisę, apie ką parašė net knygą „Mano kova prieš teisę“ (ne juokas!). „Pabėgėlių“ įsiveržimo metu jis klusniai vykdė vokiečių tautos naikinimo politiką. Miestas priėmė daugiau taip vadinamų „pabėgėlių“, negu turėjo priimti, džiaugėsi „kiekvienu nauju vokiečiu“ ir būsimu rinkėju: „Mes norime, kad žmonės jaustųsi komfortiškai ir visiems laikams liktų su mumis“, aiškino jis. Visi atvykėliai Altena mieste buvo decentralizuoti po butus, kuo jis labai didžiavosi (man labai tai primena kairiųjų idiotų kukuraitininkų iš LR Socialinių reikalų ir darbo ministerijos antilietuvišką veiklą).

Kaip rašoma Pi-news, mažiausiai Refugee-Welcome-miesto meras rūpinosi miesto gyvenimu ir tais, „kas čia gyvena senai“.

Miestiečių kantrybės taurė persipildė. Įvyko tai, kas ir turėjo įvykti. O vokiečių liberastinė spauda vis nagrinėjo, kokio ilgio buvo peilis ar 15 centimetrų ar 30, su kuriuo buvo padarytas „įdrėskimas“ ant nutukusi mero kaklo.

Nuorodos:








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą