2017-12-26

Sorošo planas įgyvendintas: afrikiečius į Europą jau skraidina lėktuvais, jiems nereikės vargti Viduržemio jūroje


Gruodžio 22 dieną pirmasis Italijos karo lėktuvas atskraidino 162 afrikiečius. Tai pradėtas legalus afrikiečių įsiveržimas į Europą, rašoma Pi-news. Italijos vidaus reikalų ministras tryško džiaugsmu dėl šio „humanitarinio koridoriaus atidarymo“. Visa tai Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas vadina „Sorošo planu“, pagal kurį į Europą kiekvienais metais planuojama atvežti po 1 milijoną imigrantų iš Afrikos ir Azijos.



Globalistų tikslas yra sukurti mišrios afro-eurazijinės rasės „kiekybės žmogų“. Apie tai skelbė ES „tėvas“ Kudenhove Kalergi 1925 metais parašytoje knygoje „Praktinis idealizmas“. Pagal jį Europai vadovaus "kokybės žmonės" - žydai, o mišrūnai, „kiekybės žmonės“, jiems tarnaus. Kas gali paneigti, kad mūsų dienomis šis planas nėra įgyvendinamas, kad afrikiečių vežimas į Europą nėra šio beprotiško „Europos tėvo“ plano įgyvendinimas praktikoje?


Jeigu būtų norima padėti afrikiečiams, jiems būtų padedama Afrikoje, kaimyninėse valstybėse, Afrikos kontinente, kaip pažymėjo interviu „Bild am Sontag“ Austrijos Kancleris Sebastian Kurz. Jis pasakė, kad „Padėti žmonėms reikia jų kilmės šalyse. Jeigu tai neįmanoma, tai kaimyninėse šalyse. Jeigu ir tai neįmanoma, tai jų kontinente saugiuose rajonuose.“ Bet jie vežami, o tai reiškia, kad Kudenhove Kalergi planas yra įgyvendinamas.

Iki šių metų gruodžio afrikiečių transportas buvo organizuojamas taip: JAV NVO vykdė agitacinį darbą Afrikoje, Sorošas ir Co. finansavo jų transportą iki Libijos pakrantės, o iš čia juos į Italiją transportavo globalistų finansuojamos NVO, o joms talkino ES karinės pajėgos. Tam buvo sugalvota ES operacija „Sofija“. Visa tai aš išsamiai aprašiau straipsnyje „Gerai organizuotas „pabėgėlių“atvežimas (apžvalga).“


Visą šį gerai veikiantį negroidinės rasės reproduktorių vežimą naujų afro-eurazijinės rasės žmonių kūrimui sutrukdė Sicilijos Katanijos miesto prokuroras Carmelo Zuccaro, kuris pradėjo tyrimą prieš nevyriausybines organizacijas (NVO), vykančias „neteisėtą migracija“. Šios NVO „pabėgėlius“ vežė iš 12 mylių Libijos pakrantės zonos. Prie afrikiečių transporto stabdymo prisidėjo Europos jaunimo judėjimas „Identitarian“. Šis judėjimas kilo Prancūzijoje ir paplito visoje Europoje, bet ir Austrijoje, Vokietijoje, Italijoje ir kitose valstybėse. „Identitarian“ nusamdė laivą ir rinko daiktinius įrodymus apie sorošinių NVO vykdomus nusikaltimus.

Tai prieštaravo ES globalistų planams. Jų paskirtas žymiausias Europos alkoholikas, be to dar dirbantis Europos komisijos pirmininku Jean-Claude Juncker yra pareiškęs, kad ES vadovybė darys viską, kas jos galiose, įskaitant ekonomines sankcijas, kad blokuoti bet kurio kandidato, kuris kovoja su masine imigracija, atėjimą į valdžią bet kurioje ES valstybėje.

Tarptautinės globalizma remiančios jėgos Europos negrizaciją išsprendė gudriausiai: jos ėmė transportuoti afrikiečius tiesiogiai iš Afrikos lėktuvais.


Gruodžio 22 dieną pirmasis Italijos karo lėktuvas atskraidino 162 afrikiečius. Tai pradėtas legalus afrikiečių įsiveržimas į Europą, rašoma Pi-news. Italijos vidaus reikalų ministras tryško džiaugsmu dėl šio humanitarinio koridoriaus atidarymo. Sprendimą dėl afrikiečių vežimo iš Libijos į ES tiesiogiai, dalyvaujant JTO ir Afrikos sąjungai, buvo priimtas praėjusio mėnesio gale. Toks pervežimas numatomas pastoviu režimu. Artimiausiu metu 1500 afrikiečių bus pervežta į Europą. Oficialiais Afrikos sąjungos duomenimis Libijoje yra 700000 nelegalių migrantų. Ir dabar visi jie laukia savo tiesioginių reisų į Europą, rašoma Pi-news.

Italijos premjeras Paolo Gentiloni pareiškė ketvirtadienį, kad jo šalies specialiosios tarnybos pasiekė „ypatingą“ pergalę kovodamos su kontrabanda migrantais, su jų laivais Viduržemio jūroje.“ Gentiloni kalbėjo būdamas laive, kuris vykdė operaciją „Sofiją“. Jis gyrėsi, kad jo šalis pajėgi derinti migrantų priėmimą ir kovą su jų kontrabanda. Jis pabrėžė, kad jo šalis „priima migrantus ir yra pirmoje kovos su žmonių kontrabanda linijoje“. Tai jis pasakė priimant pirmą 162 afrikiečių iš Libijos grupę.


Prancūzija pareiškė, kad iš pradžių legaliai atveš 3000 afrikiečių.

Pirma partija buvo 19 sudaniečių, sekanti partija - 25 migrantai iš Nigerio. Tiesioginį negrų vežimą Manuelis Makronas vykdys neva siekiant sustabdyti nelegalią migraciją per Viduržemio jūrą. Apie tokį afrikiečių vežimą susitarė Prancūzijos, Vokietijos, Italijos ir Ispanijos vadovai.

Pagal šią naują iniciatyvą migrantus perkėlimui į Europą atrinks stovyklose Čade ir Nigerijoje. Likusieji, kaip ir anksčiau, keliaus į Europą savistoviai, nes 1/3 Afrikos gyventojų svajonė – kraustytis gyventi į Europą. Puikios perspektyvos Europai, žinant, kad šimtmečio gale Afrikoje gyvens 4 milijardai žmonių, o vien Nigerijoje 1924 metais žmonių gyvens daugiau negu Kinijoje.



Tautų perkraustymo rezultatas

Šiais metais Hanuką ir Kalėdas Prancūzijoje saugojo 100 000 kareivių, žandarų ir policininkų. Kiek reikės jų kitais metais, kai Prancūzijos valdžia tuos svetimos kultūros, religijos, tradicijų ir mentaliteto žmones veš į šalį lėktuvais, jų nelegalų judėjimą juk niekas nesiruošia stabdyti! Gal kiekvienam prancūzui saugoti Makronas pastatys po kareivį su automatu?

Ši kariuomenė 12-20 saugojo sinagogas, o 24-25 dienomis bažnyčias, kalėdines muges. Labiausiai saugomas objektas buvo Paryžiaus dievo motinos katedra. Čia lankytojai turėjo praeiti metalo ieškiklius. Lankytojų skaičius buvo ribojamas iki 1,3 tūkstančio. Policija akylai saugo ir Strasbūro eglutę, 185 metų amžiaus ir 30 metrų aukščio. Šiame mieste XV atsirado pirma Europos kalėdų eglė.

Primenama, kad 2015 metais nuo teroro aukų Prancūzijoje žuvo 241 žmogus.


P.S. Mano pusseserės Violetos Kalėdos Norvegijoje, multikultūrinėje dukters šeimoje.

Violeta Ivinskienė savo paskyroje Faisbuke rašo:

Štai ką iš tikrųjų atneša emigracija ir tautų maišymasis - tai tradicijų nykimą ir tautos sąvimonės nebuvimą. Kalėdos Norvegijoje su turkiška šeimyna tai yra miksas, kuris man nepatinka, bet pakeisti nieko negaliu, argi sustabdysi upės bėgimą? Dukra jau aštuoniolika metų gyvena užsienyje. Nors dukra tam miksui išleidžia masę pinigų ir pastangų - be įprasto supratimo, kas tai yra, be maldos bažnyčioje, dvylikos patiekalų, kalėdaičių ir kūčiukų, linkėjimų šeimos nariams, juos laužiant, šieno po staltiese ir būrimų iš kavos tirščių bei šiaudų, argi tai Kūčios ir Kalėdos? Žinoma, aš atvežu ir kūčiukų ir kalėdaičių, bet jie ištraukiami tik kitą dieną, kai nėra svečių. Kai žmonės supranta tik turkiškai ir vos ne vos norvegiškai ir kai nesidomi kitų kultūrų papročiais, sunku jiems būtų išaiškinti, kas yra žiemos lygiadienis, kodėl jis svarbus mums, kas yra Kristus ir kodėl jį garbina visa Europa ir dalis kitų šalių žmonių? Bet ir nebūtina. Juk vis tiek aš nieko nepakeisiu. Nenoriu nieko pažeminti, bet išskyrus mano žentą ir jo vaikus, jau užaugusius Norvegijoje (vyriausias yra studentas), kiti gal išvis nežino nieko apie krikščionybę? Juk žento motina, metais jaunesnė už mane, jaunystę praleido Turkijos kaime ir niekada nesimokė rašyti nei skaityti, todėl aš ją kaskart nustebinu - šįkart, nes prabilau turkiškai. 

Taigi, šiemet bandomas naujas norvegiškas maistas - parą mirkyti - džiovinti ir parūkyti avies šonkauliai - tradicinis senovinis norvegų patiekalas, kuris patiko tik pusei mūsų giminaičių - su bulvių koše - man ir dukros šeimynai buvo visai nieko, ypač su padažu, nors paskui nuo riebumo ilgai kankino refliuksas (linkėjimai iš skrandžio). Žento brolis, kuris ateina su vaikais be mažiausios dovanėlės net savo vaikams, išdrįso pasakyti, kad blogesnio maisto nėra valgęs. Vikingai už tai jam būtų galvą nukirtę, bet dukra tik atsiduso. (…)


Nuorodos:












Komentarų nėra:

Rašyti komentarą