2017-12-30

Tik keturios valstybės nėra kontroliuojamos Rotšildų klano


2017 metais liko tik keturios šalys pasaulyje, kuriose nėra Rotšildų klano kontroliuojamų centrinių bankų. Tarp jų yra Sirija, bet JAV prezidentas Donaldas Trampas, ištikimas Rotšildų klientas, kurį jie ne kartą gelbėjo nuo bankroto, deda visas pastangas, kad šią valstybę sunaikinti. Po to eilėje Šiaurės Korėja ir Iranas.


Pirmuoju žingsniu steigiant centrinį banką yra priversti šalį imti Rotšildų kreditą. Jeigu šalis atsisako imti kreditą, šios šalies lyderis yra nužudomas, o jeigu ir tai nepadeda, tuomet šalis okupuojama.

2000 metais Rotšildų kontroliuojamų centrinių bankų nebuvo: Afganistane, Irake, Sudane, Libijoje, Kuboje, Šiaurės Korėjoje, Irane, Sirijoje.

2003 metais: Sudane, Libijoje, Kuboje, Šiaurės Korėjoje, Irane, Sirijoje.

2017 metais: Kuboje, Šiaurės Korėjoje, Irane, Sirijoje.

JAV Federalinio rezervo sistema (FRS) yra privati struktūra, įkurta 1913 metais, JAV doleris nuo tų metų buvo atimtas iš šios valstybės piliečių. JAV vyriausybė moka už šią „paslaugą“. Rotšildų klanas kontroliuoja virš 50 procentų FRS akcijų paketo.

Rotšildai nori, kad Irano bankai priklausytų jiems. Islamas draudžia skolinimo procentą. Prieš kelis šimtus metų krikščionių pasaulyje irgi buvo draudžiamas skolinimo procentas, o skolintojas net galėjo būti nubaustas mirties bausme. Rotšildai Anglijos banką užgrobė 1815 metais, vėliau jie užgrobė kitų šalių bankus. Manoma, kad Rotšildų šeima valdo daugiau negu pusę visos planetos aktyvų, kuriuos Credit Suisse vertina 231 trilijonais JAV dolerių.

Majeriui Amšeliui Rotšidui (1743-1812) priskiriama frazė: „Duokit man galimybę spausdinti ir kontroliuoti šalies pinigus ir man visiškai tas pats, kas leidžia įstatymus.“





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą