2018-08-10

Alexander Gauland: Vokietijos migracinė politika-tai psichiatrinė ligoninė


AfD partijos frakcijos Bundestage vadovas Alexander Gauland sureagavo į tai, kad Vokietijoje yra globojami Somalio piratai. 



Alexander Gauland AfD partijos portale rašo: "Somalio piratų, gyvenančių Hamburge ir gaunančių socialines išmokas atvejis plačiajai visuomenei yra migracijos politikos nesėkmės simptomas. Žiaurus ginkluotas vokiečių prekybinio laivo užpuolimas tapo bilietu į gyvenimą Vokietijos socialinėje sistemoje.“

Gauland primena ir Ben Ladeno apsauginio Sami A. atvejį, kaip groteską, kai šis daugelį metų Vokietijos socialinės sistemos maitintas teroristas, 10 metų iš valstybės gavęs kas mėnesį po 1200 eurų, pagaliau buvo deportuotas iš Vokietijos, tai šios šalies teismas pareikalavo jį sugrąžinti.

Bundestago frakcijos pirmininkas rašo: „Kas stebi šį visišką valstybės neįgalumą iš išorės, gali tik padaryti išvadą, kad Vokietija tapo tuščia vieta. Atrodo, kad politika ir teisingumas dabar čia yra išmesti už borto.

Ši migracijos politika vykdoma vokiečių sąskaita. Tai turi baigtis. Vokietijos gerovės valstybė negali ilgiau globoti nusikaltėlius ir kaltinamuosius. Jie turi būti deportuoti!"

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą