2018-08-02

Siaubas Italijoje: 40 metų pabėgėlis iš Nigerijos nusismaukė kelnes ir bandė išprievartauti 13-os metų mergaitę. Po to jis žiauriai sumušė ją ginusį 12-os metų pusbrolį



Italų portalas Il Giornale įvykį Battipaglia vadina „siaubu“. Apie šią naujieną, rašoma portale, tyli Europos spauda. Tylos sieną pralaužė tik Italijos vicepremjeras Matteo Salvini savo Facebook, pranešęs apie eilinį „pabėgėlių“ prievartos atvejį, kurio metu nukentėjo du vaikai.

Tai įvyko liepos 31 dieną Solerno provincijos Battipaglia miestelyje, kuriame yra 50 gyventojų. Salvini parašė: „Mano įsakas skelbia – šitie nusikaltėliai turi būti nedelsiant išvyti … Tai atliekos”.




Salvini pranešimo kairioji Italijos spauda nenugirdo. Ji gardžiavosi „rasizmo“ atveju, kai buvo apmėtyta kiaušiniais juodaodė „žydroji“ sportininkė Daisy Osakue.

Liepos 31 dienos vakare policija sulaikė 40 metų „pabėgėlį“ iš Nigerijos už bandymą seksualinės prievartos ir sąmoningą vaiko sužalojimą. Nigerietis nusismaukė kelnes ir ėmė tasyti 13-os metų mergaitę. Ne tiktai. Migranto aršumas nesibaigė, tuo jis neapsiribojo. Jis užpuolė mergaitės 12-os metų pusbrolį, kuris bandė apginti pusseserę. Nigerietis sumušė vaiką, šis nuvežtas į ligoninę.

Tam, kad sustabdyti šią nusikaltimų bangą, Salvini kuria paketą priemonių, kurios padės lengviau iš šalies išsiųsti imigrantus nusikaltėlius.

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą