2018-08-22

Lenkų parlamentaras Dominik Tarczyński palinkėjo Švedijai išsirinkti dešiniųjų vyriausybę ir neįsileisti musulmonų: „tai civilizacijų karas“


Dominik Tarczyński yra Lenkijos valdančiosios partijos „Tvarka ir Teisingumas“ (PiS) deputatas ir Europos Tarybos narys. Savo interviu Švedijos laikraščiui „Nyheter Idag“ jis pasakė, kad linki švedams po mėnesio vyksiančiuose parlamento rinkimuose išrinkti dešiniųjų vyriausybę, kuri sustabdys Švedijos naikinimą.

Tarczyński didžiuojasi, kad Lenkija nepriėmė nei vieno musulmonų imigranto iš Artimųjų Rytų. Jo žodžiais, patriotizmą jis perėmė iš savo senelio, 1945 metų pasipriešinimo sovietams dalyvio. Paklaustas, ar gali įsivaizduoti situaciją, kad Lenkija imtų priiminėti imigrantus musulmonus, jis pasakė: „ne, ne, ne! Absoliučiai ne!“


Lenkų deputatas pareiškė susirūpinimą dėl Švedijos. „Aš bijau, kad tokia stipri valstybė, kaip Švedija, praranda valdžią tam, kas vyksta jos teritorijoje“.

„Mūsų širdys yra kartu su švedų tauta, bet ne su švedų elitu“, - pasakė lenkų parlamentaras. Jis pažymėjo, kad jaučiasi šiuolaikiniu kryžiuočiu, kuris „kovoja už krikščioniškas vertybes“ šiame „civilizacijų kare“.

Prognozuojama, kad artėjančiuose rinkimuose Švedijoje valdantys socialdemokratai gali pasiekti blogiausią rezultatą partijos istorijoje. Tai turėtų lemti nekontroliuojamos imigracijos padariniai.


Prieš savaitę imigrantų gaujos Švedijoje sudegino apie 1000 automobilių, čia susiformavo 61 "No-go" emigrantų zonos, kurių nekontroliuoja šalies policija. Švedija tapo išprievartavimų lyderiu pasaulyje, vyksta šios šalies, kaip visuotinės gerovės valstybės degradacija. Šioje situacijoje lenkų parlamentaro palinkėjimai gali būti pranašingi.

Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą