2018-08-11

Ispanijos MIP nutyli apie siaubingus imigrantų lytinius nusikaltimus



Portalas „Voice of Europe“ pažymi, kad Ispanijoje labai išaugo išprievartavimų skaičius, kuriuos padaro imigrantai iš Maroko. Nei vienas iš šių nusikaltimų nepatenka į pagrindines MIP ir valstybinės televizijos RTVE eterį, kurią šiuo metu kontroliuoja kairioji partija PSOE ir komunistinė partija „Podemos“.

Liepos 28 dieną – du marokiečiai išprievartavo 17- metę mergaitę Alicante provincijos Pilar de la Horadada mieste.


Rugpjūčio 1 dieną – 25- metų marokietis buvo areštuotas už tai, kad gegužę apiplėšė ir išprievartavo 74 metų Britanijos pilietę Valencijoje.

Rugpjūčio 5 dieną – Tudeloje, šiaurės rytų Ispanijoje, suimti trys marokiečiai už nepilnametės išprievartavimą kasmetinėje regioninėje mugėje.

Rugpjūčio 8 dieną – Tenerifėje buvo suimti du jauni marokiečiai, vienas nelegalus imigrantas, kurie išprievartavo jauną turistę iš Anglijos.

Rugpjūčio 9 dieną – Ibizoje 38-metų marokietis bare grasino susirinkusiems pistoletu. Iš jo buvo atimtas 6 mm kalibro pistoletas ir 1500 ekstazi tablečių.

Rugpjūčio 9 dieną – Menorcoje suimtas 51- metų marokietis, kuris masturbavosi prieš keturi 14 ir 15 metų paauglius.

Pažymimas, kad tai vos keli atvejai, kurie įvyko per paskutines dvi savaites. Jie dideliu mastu parodo imigrantų seksualinių nusikaltimų mastą Ispanijoje.

Leftistinė valdžios susilpninta sienų apsauga iššaukė Ispanijoje ir kitas su nekontroliuojama imigracija siejamas problemas – prekybos narkotikais, prostitucijos ir terorizmo.

Būtent Maroko islamo teroristai įvykdė teroro aktus Barselonoje ir Cambrils praėjusiais metais. Čia buvo planuoti žymiai didesni teroro aktai, negu pavyko įvykdyti. Buvo planuojama susprogdinti Gaudi šedevrą Sagrada Familia ir Eifelio bokštą.

Ispanijoje ir anksčiau buvo problema su nelegalia imigracija, bet prie naujos leftistinės vyriausybės, manoma, situacija taps nekontroliuojama.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą