2018-08-13

Alice Weidel: kodėl prievartautojas laisvėje?



AfD frakcijos pirmininkė Bundestage Alice Weidel savo Twitter įdėjo video, kuriame juodaodis afrikietis su didžiuliu akmeniu daužo automobilį, stovintį prie BMW dilerinio salono Unna- Frendenberg mieste

Alice Weidel rašo, kad „prieglobsčio prašytojai iš Afrikos ištisas savaites lieka laisvėje. Šio žmogaus agresyvumas žinomas visuomenei, bet NIEKO nevyksta. Mes paliekame nukentėjusius piliečius visai vienus su šia problema.

Kodėl smurtautojas vis dar laisvėje?“ - klausia Bundestago deputatė.

„Prievartautojas jau sunaikino miesto automobilį, kelias dienas jis terorizuoja Unna automobilių salono darbuotojus, yra žiaurus jų atžvilgiu,“ - rašo Weidel.



Portale Pi-news rašoma, kad valdžia šio juodaodžio negali deportuoti, nes jis „neturi dokumentų“. Istorija su šituo protiškai neišsivysčiusiu aborigenu yra tokia. Žmonių kontrabandistai šiam „juodam Merkel deimantui“ papasakojo, kad Vokietijoje jis veltui gaus automobilį. Jis ir atėjo atsiimti savo automobilio. Kai automobilio salono darbuotojai atsisakė jam duoti 50000 eurų vertė BMW automobilį, jis ėmė juos terorizuoti. Afrikiečio teroras prieš automobilių saloną tęsiasi jau ne pirmą mėnesį. Jis buvo ir areštuojamas, ir paguldytas į psichiatrinę ligoninę, bet vėl ir vėl išleidžiamas į laisvę.

Ši Merkel valdžios organizuota beprotystė tęsiasi ir toliau. Kokia kantri vokiečių tauta!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą