2018-08-09

Šimašiau, neoliberalizmo „praeities šešėli, traukis, tavo laikas praėjo"



Replika į Šimašiaus liepos 8 dienos publikaciją Facebook. 


Vilniaus meras, kaip koks viešpats Dievas, padarė daugybę „gerų“ darbų Vilniui ir vilniečiams, o dabar ilsisi. Mes, matyt, jo supratimu, turime tuo džiaugtis.

Tai jis, jo prakilnybė Šimašius, miesto geradaris, sprendžiant iš teksto, prikėlė sostinę iš griuvėsių, būtent jo titaniškų pastangų dėka miestas sužėro visomis vaivorykštė spalvomis (ir tiesiogine prasme) visame pasaulyje.

Pagrindiniai šio dausų gyventojo „gerieji darbai“, kuriuos jis vardina šioje publikacijoje - Lietuvos apdergimas su G-tašku ir reprezentacinės valstybės Lukiškių aikštės išniekinimas su „bunkeriu“ - šunų šikdinimo kalneliu.

Pagrindinis Vilniaus neoliberalizmo apologeto Remigijaus Šimašiaus straipsnio šūkis: „Jūs, Vilniaus praeities šešėliai - patraukite rankas nuo Vilniaus. Jūsų laikas jau praėjo.“



Tai kas Šimašiui „praeities šešėliai“? Be jokios abejonės tai Lietuva, lietuvių tauta, Lietuvos Konstitucija, Tautos simboliai, moralė, dorovė, pagarba moteriai, pagarba valstybės istorijai, pagarba žmonėms, kurių pastangų dėka Lietuva tapo nepriklausoma. 

Blogiausia tai, kad šis galimai autistas, užimantis Vilniaus mero postą, to nesupranta. Jis beria tuščius žodžius apie „idėjos“, „darbštumą“, „siekimą rezultatų miestui.“

Apie vieną iš tų beprotiškų Šimašiaus „idėjų“ ir „rezultatų miestui“tapyti brangiai kainuojančią freską šiukšlyne aš nesenai rašiau.



Šimašius tikrai „darbščiai“ ir „siekdamas rezultatų“ apdergė Lietuvą su „G-tašku“, apdergė Lukiškių aikštę, kartu su visa savo aikštės rekonstrukcijos konkurso falsifikatorių gauja, „kūrybingai“ išsityčiojo iš lietuvių Tautos. Apie tai parašyta daugybė publikacijų. Šiuo klausimus esu rašęs ne kartą ir aš:



Pats baisiausias „praeities šešėlis“, mano nuomone, neoliberalistinės – neomarksistinės praeities šešėlis, yra Vilniaus meras Remigijus Šimašius, kurį mano manymu, kuo skubiau reikia vyti lauk iš šio posto. Negalima leisti, kad neadekvatus žmogus vadovautų valstybės sostinei.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą