2018-08-31

Rusijoje vyksta pirmasis teismo procesas dėl 6 milijonų holokausto aukų neigimo. Eduardo Hodos patarimai gynybai



Rugpjūčio 24 dieną iš darbo atleistas Permės (Rusija) universiteto docentas Romanas Juškovas  kreipėsi į garsų Ukrainos žmogaus teisių gynėją Eduardą Hodos, prašydamos jo paramos prasidėjusiame prieš jį teismo procese, kurio iniciatorius yra žydų ortodoksų sekta Chabad Liubavič.

Išvarytas iš darbo Permės docentas kaltinamas tuo, kad Antrojo pasaulinio karo metu buvo nužudyti 6 milijonai žydų. Ne patį holokausto faktą, o aukų skaičių. Dar jam inkriminuojamas fašizmo nusikaltimų neigimas.



Vakar, rugpjūčio 31 dieną, Eduarda Hodos Youtube paskelbė savo atsakymą į šį visuomenės veikėjo Romano Juškovo viešą video laišką jam. Atsakymo pavadinimas - „Faršą neįmanoma atsukti atgal...“

Eduardas Hodos sako: „Romanai! Teisme rekomenduoju pasiūlyti prisiekusiems susipažinti su medžiaga, pateikiama šiame video. Be to susipažinti verta namų aplinkoje, kad teisėjui paaiškėtų, kad jis bejėgis uždrausti peržiūrą! Aš tikiuosi, kad kai kurie iš jų supras, kas yra žydiško nacizmo reabilitavimas. Štai čia interneto pranašumas, kada jį galima žiūrėti be teisėjo leidimo“.

Eduardas Hodos rekomenduoja Romanui Juškovui imti pavyzdį iš žydų ir meistriškai manipuliuoti skaičiais analogiškai su jų vykdomu manipuliavimu Sovietų kariuomenės aukų skaičiais Didžiajame Tėvynės kare.

Turint tokį precedentą, Eduardo Hodos nuomone, reikia ruošti priešinį ieškinį visiems Sokolovams, Gozmanams, Svanidze ir kitiems Chabado pasakoriams, didinantiems Rusijos karo aukų skaičių.

Habado žurnalistas Sokolovas apie tai, kaip rusai „užvertė lavonais“ vokiečius. Vyriausias Rusijos rabinas Berl Lazaras, tapo panašus į Hitlerį ir ėmė kalbėti viešai apie „kraujo grynumą“.

Vladimiras Putinas apie „vieną tautą“, ir kaip Chabadas pjudo rusus ir ukrainiečius. Ką moko žydų mokyklose. Socialinio tinklo Facebook savininkas žydas Cukerbergas nedraudžia pranešimus, kuriuose neigiamas Holokaustas. Chabado literatūrą, kaip argumentas Permės teisme. Pateikiami faktai, kaip Ukrainos milijardierius Rabinovičius uždirba milijonus iš Holokausto aukų atminimo. Fašizmo pamoka žydų mokykloje.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą