2018-08-21

Atėnuose imigrantai nuo uolos nustūmė jauną graiką, ginusį savo merginą


Rugpjūčio 16 dieną ant kalno Filopappou, esančio tarp Akropolio ir Atėnų, jauną porą užpuolė trys plėšikai imigrantai. 25-metis vaikinas graikas buvo nustumtas nuo uolos ir mirė. Taip tragiškai pasibaigė jaunų žmonių poilsis Graikijoje.

Graikų portalas „Iefimerida“ nurodo, kad jaunuolis graikas mokėsi Glazdo universitete ir buvo atvykęs į Atėnus su savo 23-metę mergina portugale. Pranešama, kad jis nukrito nuo 20 metrų uolos
ir mirė dėl vidaus organų traumų. Užpuolimas įvyko 23 valandą vakaro.

Mergina šoko būklėje. Pagal jos parodymus, plėšikai juos užpuolė ir apiplėšė. Iš merginos buvo atimtas telefonas, kredito ir debeto kortelės. Jiems buvo grasinama peiliu ir pareikalauta pinigų.


Du užpuolikai sugriebė jaunuoli, o trečiasis ėmė kratyti merginos rankinę. Staiga ji išgirdo šauksmą ir pamatė, kad jos vaikinas krenta nuo uolos.


Kaip rašomas portale „Voice of Europe“, graikų policija nedelsiant atvyko į įvykio vietą. Greitoji pagalba jaunuoli nuvežė į ligonine, kur jis mirė. Nukentėjusioji nurodė, kad užpuolikai buvo tamsaus gymio ir azijatiškos išvaizdos. Manoma, kad tai imigrantai iš Afganistano ar Pakistano.


Filopappou kalnas yra viena lankomiausių turistinių įžymybių. Šiuo metu šias turistų lankomas vietas, esančias aplink Akropolį, kontroliuoja imigrantų-banditų gaujos, kurios dažnai puldinėja jaunas poras, siekdamos jas apiplėšti. Graikijos valstybė nesugeba (ar nenori?) su šiuo reiškiniu kovoti.

Portalas „Voice of Europe“ perspėja turistus, kad jie būtų budrūs vaikščiodami Akropoliu, nes yra gaujų taikiniu. Šis incidentas yra smūgis Graikijos turizmo industrijai.

Nuorodos:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą