2018-08-01

Keturi juodaodžiai iš Eritrėjos žiauriai išprievartavo psichiškai neįgalią moterį Švedijoje. Išprievartavimas Vokietijoje



Keturi juodaodžiai pabėgėliai iš Eritrėjos, 17 ir 20 metų, patraukti baudžiamojon atsakomybėn už tai, kad Bromma mieste išprievartavo psichiškai neįgalią moterį 2018 metų gegužės 5 ir 6 dienomis.

Pagal kaltinamąją išvadą, keturi afrikiečiai prievartavo protiškai atsilikusią moterį analiniu ir vaginaliniu būdais. Ją prievartavo po du ir pasikeisdami. Prievartautojai laikė prispaudę jos rankas ir kojas, kas sukėlė kraujosrūvas ant jos galūnių. Prievartautojai „sukėlė moteriai skausmą ir įplyšimus lytinių organų srityje“, - parašė prokuroras.

Pagal kaltinamąją išvadą, „moteris atsidūrė ypač pažeidžiamoje išvadoje, dalinai todėl, kad yra protiškai atsilikusi, dalinai todėl, kad ji buvo viena su keturiais nusikaltėliais, jai nežinomoje aplinkoje“.


Prokuroras tvirtino, kad visi keturi turi būti išsiųsti namo. Visi jie yra Eritrėjos piliečiai.


Nesnaudžia ir juodaodžiai Merkel svečiai. 

Švabijos Memmingen policija informuoja, kad čia liepos 28 dieną Gambijos pilietis užpuolė ir išprievartavo į darbą važiuojančią 21 metų dviratininkę.

Nusikaltėlį (22 metų amžiaus) pavyko surasti „pabėgėlių“ prieglaudoje. Jis suimtas. Vyksta tyrimas.
Afrikietis jau buvo pasižymėjęs seksualiniu priekabiavimu ir svetimo turto gadinimu.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą