2018-03-29

Nukirsta pirma vokiečio galva, o kiek jų bus, kai į ES atvyks du trečdaliai Afrikos ir visi arabai?


Koblenz, kovo 23 diena, čia pirmą kartą rastas vokietis Gerd Michael Straten, 59 metų, kuriam buvo nukirsta galva. Jis buvo benamis, nes nebuvo „pabėgėlis“, todėl labai nekenčiamas tų „pabėgėlių“, gyvenančių vokiečių namuose.



„Pabėgėliai“ nekenčia benamių vokiečių, kitų ES gyventojų, juos padega, sumuša, pjauna. Benamiai silpniausi, ant jų išliejama šių laukinių minios neapykanta europiečiams.

Žemutinėje Saksonijoje praėjusią savaitę trjų sirų "pabėgėlių" papjauta 24 metų moteris
Kas nužudė Strateną dar neaišku, tačiau aišku tai, kad niekas anksčiau Vokietijoje žmonėms nepjovė galvų, niekas Italijoje nekapojo moterų į gabalus, neėdė jų mėsos. Šiomis žmogėdriškomis tradicijomis Europą praturtino Angelos Merkel pakviesti „pabėgėliai“. Jie pateisino Merkel lūkesčius su kaupu ir visą praėjusią savaitę pjovė vokiečius, kaip išprotėję.

Portalas Pewglobal pranešė, kad du trečdaliai Afrikos gyventojų ketina atvykti į Europą. Nuo 2010 metų į Europą jau pervažiavo 1 milijonas juodųjų, atvažiuos ir likę 1,1 milijardo, nereikia abejoti, su visais savo žmogėdriškais papročiais ir užkrečiamomis ligomis, savo protiniu atsilikimu, islamo terorizmu ir skurdu.

Pesimistinė prognozė Vokietijai iki 2050 metų: šalyje gyvens 113,2 milijonai žmonių, iš kurių 40,5 milijonai bus imigrantai. Tai reiškia - Deutschland Kaput!


Blogiausioms prognozėms lemta išsipildyti, tai patvirtina Vokietijos valstybės sekretoriaus Stephan Mayer (maža nuotrauka kampe), atsakymas į partijos AfD užklausimo dėl „pabėgėlių“. Jis informavo, kad kiekvieną dieną į Vokietiją atvyksta 500 „pabėgėlių“ ir tai „vyksta senai.“ Per metus tai sudaro 182,5 tūkstančio. Trečdalis iš jų atvyksta lėktuvais iš Turkijos, Italijos, Graikijos. Vokietijos užgrobimas tęsiasi. Vardas Muchamedas jau pateko į Vokietijos naujagimių vardų dešimtuką!

Tai kodėl neprievartauti ir nepjauti peiliais vokiečių moterų, nekapoti vokiečiams galvų. Silpnųjų niekas negerbia ir nebijo.

Apklausos parodė, kad 78 procentai europiečių nori, kad ES sienos būtų geriau kontroliuojamos. Tik niekas jų neišgirs, nes ES demokratija tik tuščias garsas, o "elito" tikslas - sunaikinti europiečių šeimas, tautas ir valstybes.

Nuorodos:
http://www.pi-news.net/2018/03/hadmut-danisch-aktuelles-zur-migration/










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą