2018-03-21

The Millenniumreport: Deep State organizavo terorą Techase ir Europoje


Šiandien pranešta, kad likviduotas Techaso teroristas. Kas jį sukūrė būtent dabar? Terorizmas neatsiranda spontaniškai, tai pasaulio vyriausybės dar vadinamos Deep State rankų darbas, teigiama portale The Millenniumreport.


Techasas paskutinis amerikietiško patriotizmo bastionas JAV, greta kurio yra Kalifornijos liberalizmo rojus, todėl būtent čia Deep State globalistai surengė seriją bombų atakų. Jiems nepatinka patriotinis judėjimas, kurį stimuliavo Donaldo Trampo vykdomas kursas. Todėl JAV buvo organizuoti teroristiniai išpuoliai. Tai valstybinio terorizmo karas, kuris vyksta prieš amerikiečių tautą. Globalistų tikslas yra atidaryti JAV sienas, kaip tai jie padarė Europoje, sunaikinti Amerikos nacionalinį suverenitetą ir teritorinį vientisumą, sukurti Šiaurės Amerikos sąjungą, o po to sunaikinti, kaip tai jie daro su Europos Sąjungą.

Ši JAV organizuota teroro kompanija tapatinama su Vokietijoje ir Italijoje Deep State vykdyta 20 amžiaus 6-7 dešimtmečiais operacija „Gladius“, kai buvo terorizuojama visą Europą, siekiant suvaryti ją į vieną totalitarinę supervalstybę – Europos Sąjungą.

Prieš kelis metus Deep State Europoje vėl suorganizavo teroro aktų seriją.

Apie teroro panaudojimą nacionalinių ir socialinių ES valstybių demontavimui gana išsamiai aprašė dr. Olga Četverikova straipsnyje: „…Ir tai tęsis ilgai“: teroro aktai ir socialinės valstybės demontavimas Europoje vyksta paraleliai“ (I ir 2 dalys), esu išvertęs šį straipsnį į lietuvių kalbą. 

Prof. Valentinas Katasonovas nurodo konkretų Deep State adresą – tai JAV Federalinės Rezervų Sistemos savininkai, pasaulio pinigų šeimininkai. Nuo 1913 metų, kai buvo įsteigta FRS, jos akcininkų sudėtis nepasikeitė. Pagrindinis akcijų paketas čia priklauso Rotšildams. Donaldas Trampas irgi jų žmogus, nes būtent Rotšildai jam ištiesė pagalbos ranką po dviejų jį ištikusių bankrotų. Nurodoma ir Deep State ideologinis štabas – žydų chasidų sekta Chabad Liubavič, kuriai priklauso Trampo žentas D.Kušneris ir jo žmona Ivanka Kušner (Tramp).








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą