2018-03-23

PAR politikas australus vadina „rasistais“ todėl, kad jie priima bėgančius nuo genocido baltuosius



PAR radikalios marksistinės opozicinės partijos vadovas, kuris paskelbė šūkį „perpjauti visiems baltiesiems gerkles“ - paskelbė Australiją „rasistine šalimi“ todėl, kad į ją prašosi priimami negrų rasistų persekiojami baltieji PAR gyventojai.


Praėjusį mėnesį PAR parlamentas balsavo už judėjimą, palaikomą Afrikos nacionalinio kongreso, kad pradėti eksproprijaciją afrikanerių žemės be jokios kompensacijos.

Įvykiams PAR ir baltųjų genocido temai buvo skirtos dvi mano ankstesnės publikacijos:


Žemės reformą Zimbabvėje 1999-2000 metais inicijavo jos prezidentas Mugabė. Zimbabvė iki šios reformos buvo vadinama Afrikos „aruodu“, ji buvo stambiausiu maisto eksportuotoju Afrikoje. Po Mugabės reformos, tūkstančiai baltųjų fermerių buvo nuvaryti nuo žemės. Staigiai krito maisto gamyba. Be profesionalių, patyrusių fermerių, iš maistą eksportuojančios valstybės Zimbabvė tapo JTO maisto programos išlaikytine. Po to kelis dešimtmečius vyko hiperinfliacija.

Jeigu yra pasaulyje ekonomikos modelis, kurio nereikia kartoti, tai Zimbabvė, rašoma portale Zerohedge.

Tačiau tai netapo pamoka juodiems imbicilams iš PAR, nors ši šalis priėmė milijonus alkanų Zimbabvės gyventojų, kurie užplūdo jos teritoriją.




PAR perėmė Zimbabvės juodojo rasizmo politiką

2017 Zimbabvės vyriausybės patikrinimas parodė, kad 72 procentai žemės naudmenų priklauso baltiesiems. 2011 metų surašymo duomenimis, baltųjų PAR buvo 4,6 milijonai, jie sudarė 8,9 procentus visų gyventojų.

2017 metais buvo užpulti 423 baltieji fermeriai, o 82 nužudyti, 2018 jau įvyko 109 teroro aktai, 15 baltieji nužudyti. Apie šį baltųjų genocidą informavo Afrikiečių forumas, kuris turi 200000 baltųjų fermerių.


Šį mėnesį buvo pradėti rinkti parašai po peticija JAV prezidentui Donaldui Trampui, prašant leisti PAR baltiesiems emigruoti į JAV. Peticijoje sakoma, kad Trampas privalo nustoti priiminėti pabėgėlius iš Somalio ir iš Artimųjų Rytų. Tvirtinama, kad jie „negali būti tinkamai patikrinti“, - ir prašoma leiskite vietoj jų atvykti į šalį baltiesiems iš Pietų Afrikos. Priimti baltuosius taip pat prašoma Australijos ir ES vadovų.


Australijos portale „News“ pasakojama, kaip baltieji kaimo vietovėje yra įtraukiami į kriminalinį karą. Žmonės yra kankinami lygintuvais, lydlempėmis, išlydytu plastiku ir verdančiu vandeniu.
Kovo pradžioje Aystralijos vidaus reikalų ministras Peter Dutton pasiūlė PAR fermeriams išduoti vizas ir pareiškė, kad jie susidūrė su „siaubingomis aplinkybėmis“ ir jiems reikalinga „civilizuotų šalių“ pagalba.

Nepaisant baltųjų fermerių žiaurių antpuolių papiktino PAR vyriausybę, kuri tvirtino, kas „problemos nėra“ ir apkaltino Duttoną „rasizmu“.


Nesenai judėjimo „Ekonominiai kovotojai už kaisvę“ (Economic Freedom Fighters, EFF) lyderis Julius Malema pareiškė, kad jo partija, tvirtinusi, kad „baltiesiems perpjaus gerkles“, neužsiima prievarta, o pripažįsta tik derybas.

„Mes per daug užsiėmę“, - pasakė jis. „ Netriukšmaukite, nes jūs mus erzinate. Važiuokite į Australiją. Tai tik rasistai, kas išvažiavo į Australiją.“

Jis pasakė, kad jie bus „vargšai Australijoje“. „Jie turtingi čia, nes jie eksploatuoja juodus žmones. Nėra juodų žmonių Australijoje, kuriuos jie eksploatuos Australijoje, jie bus turtingi.

Jo žodžiais afrikiečių reikalas, ką jie darys su žeme. „Afrika priklauso mūsų tautai“,- pasakė jis.

Australijos vyriausybė praskydo prieš juodųjų rasizmą ir Australijos kairiųjų priekaištus, ėmė teisintis, kodėl pabėgėliams iš PAR taikoma pirmenybė. Australijos premjeras Malcolm Turnbull pabrėžė, kad jo politika nediskriminacinė, ir tvirtino, kad PAR emigrantai padarė ženklų indėlį Australijos visuomenei.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą