2018-03-19

Austrijos patrioto Martin Sellner kalba perskaityta Londono Haid parke


Kovo 18 dienos popietę Londono Haid parko "Speakers 'Corner" dalyje EDL lyderis Tommy Robinson perskaitė austrų patriotinės organizacijos „Generation Identity“ vadovo Martin Sellner laiškas. Šį kovotoją už Europos tautų išlikimą laiko suėmusi Britanijos chunta, naikinanti britų tautą.


Britų valdžia kiek anksčiau šį mėnesį uždraudė Sallneriui atvykti į Britaniją, bet jis šiam draudimui nepakluso ir buvo suimtas. To priežastis – austrų patrioto visuomeninė vekla, tai, kad jis yra vadovas jaunimo organizacijos, kuri visuomenei atveria akis apie globalistų organizuotos masinės migracijos tikslus, siekiant jiems pakeisti Europos tautas okupantais islamistais iš Azijos ir Afrikos.

Tūkstančiai žmonių išklausė kalbą, o dešimtys tūkstančių žiūrėjo internete. Robinsonas pasakė Breitbart: "Šiandien prasidėjo tikras mūšis už laisvą žodį. Tai tik pradžia.

"Visuomenė turi palaikyti laisvą žodį, todėl noriu pasakyti asmeniškai, ačiū visiems, kurie šiandien išleido sunkiai uždirbtus pinigus ir skyrė savo laiką keliauti į Londoną". Renginį mėgino sutrukdyti grupė agresyvių musulmonų. Kalbos tekstas skelbiamas Breitbart:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą