2018-03-19

Rotšildų bankas Goldman Sachs toliau okupuoja ES: Vokietijos finansų ministro pavaduotoju tapo šio banko direktorius


Apgyvendinę daugumą centrinių bankų savo absolventais, dabar "Goldman" taikosi vis aukščiau, rašoma JAV portale „Zerohedge.“ Vokietijos finansų ministerijos atstovas pareiškė, kad „Goldman Sachs" vadovas Vokietijoje Jörg Kukies bus Vokietijos finansų ministro pavaduotoju.

Goldman Sachs – bankas, kurio interesai ir veiklos mastai išeina toli už JAV ribų. Šio Rotšildų kontroliuojamo JAV Federalinio rezervo banko ataka prieš Europą prasidėjo jau anksčiau.


2016 metais baigęs kadenciją Europos komisijos pirmininkas Žoze Manuelis Barroso buvo priimtas dirbti į Amerikos Investicinį banką Goldman Sachs. Jis užėmė nevykdančiojo prezidento ir konsultanto pareigas. Jo darbo frontas – viskas kas susieta su Didžiosios Britanijos išėjimu iš ES (Brexit).

Goldman Sachs stato savo žmones į finansų ministrų postus, centrinių bankų ir pagrindinių privačių bankų pirmininkų postus. Goldman Sachs – inkubatorius, perintis „reikalingus“ žmones. Šių žmonių skaičių, pasodintų visame pasaulyje, neįmanoma apskaičiuoti. Europoje labiausiai matoma figūra „paukščiuko“ išskridusio iš Goldman Sachs inkubatoriaus – Europos centrinio banko prezidentas Mario Dragi, kuris nuo 2002 iki 2005 metų tarnavo Goldman Sachs International vicepirmininku ir vykdančiuoju direktoriumi.

Goldmas Sachs absolventu yra Prancūzijos prezidentas Manuelis Makronas, o, labai tikėtina, kad ir Lenkijos premjeras Mateušas Moravieckis.

Dr.Olga Četverikova apie Manuelį Makroną rašė: „Tas faktas, kad kandidatu į prezidento postą tradicionalistinėje Prancūzijoje yra svarstomas Makronas – žmogus su Edipo kompleksu, bankininkas-palūkininkas (buvęs Rotšildų banko darbuotojas, taip pat teigiama homoseksualistas) kalba apie vietinių ir europinių elitų degradaciją.“

Lenkijos premjeras Mateušas Moraviecjis 9 metus vadovavo Bank Zachodni WBK (BZ WBK) . Tai yra 3 stambiausiam Lenkijos bankas, kurį valdo Allied Irish Banks (70,5%). Aš neužsiimsiu tolimesniu šio banko akcininkų tyrimu, kas yra galutinis visos šios grandinėlės benificiaras. Šie tyrimai, kaip taisyklė, nuveda į JAV, prie pagrindinių pasaulio pinigų spausdinimo staklių – į JAV FRS.

Naujasis Vokietijos finansų viceministras Jörg Kukies bus atsakingas už finansų politiką Europos rinkoje.

Kukies buvo vykdantysis Goldman Sachs direktoriumi nuo 2014 metų. Jis šiame banke kuravo šio banko Vokietijos ir Austrijos fondų rinkas.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą