2018-03-24

Herasmento epidemijos tikslas – baltųjų europiečių genocidas


Europoje „pabėgėliai“ kiekvieną dieną prievartauja europietes, bet niekas jų nebaudžia, slepia jų nusikaltimus, o europiečiams vyrams draudžiama net liesti moteris.

Apie „pabėgėlių“ vykdomus europiečių moterų išprievartavimus tyli policija, didžioji Europos spauda, ES lyderiai, feministės, lesbietės, homoseksualistai ir kitokie iškrypėliai. Apie tai galima sužinoti tik sekant regioninę ar opozicinę spaudą, socialinius tinklus.



Kitas reikalas - balti žmonės, etniniai europiečiai, krikščionys. Jie po didinamuoju stiklu, jie terorizuojami „Deep state“ ir jų samdomų NVO, perkamų aktyvistų, neva ginančių moterų teises, stumiančių iškrypėlišką „Stambulo deklaraciją“ su jos „genderiais“ ir kitokiu globalistiniu purvu.

Kodėl globalistai tokie jautrūs vyro prisilietimui prie moters, „netinkamam“ žvilgsniui, užuominai, bet visiškai nejautrūs kiekvieną dieną vykstantiems žvėriškiems musulmonų atėjūnų grupiniams prievartavimams, žmogžudystėms, net aukų sukapojimui ir kūno dalių suėdimui?

Manau, kad atsakymas gali būti tik vienas: „Deep state“ deda visas pastangas baltųjų europiečių genocidui.

Žudyti europiečių atvirai jie nesiryžta, per anksti, todėl europiečių naikinimui pasitelkiami „pabėgėliai“, abortai, narkotikai, genderiai, sodomiją, nežmoniška moterų eksploatacija, kuri maskuojama „lygiateisiškumu“ ir t.t.

Naujausias globalistų ginklas, sugalvotas naikinti europiečius – herasmentas, arba priekabiavimai.

Baltas europietis „Deep state“ yra didžiausias priešas, nes europietis protingas ir kūrybingas, iš jo pusės jie mato didžiausią grėsmę savo viešpatavimui, todėl jie ir ėmėsi europiečių genocido.

Kad užmaskuoti tendenciją, paaukoti ir keli „saviškiai“ iš Holivudo, dėl vaizdo. Vienu daugiau ar mažiau, kai ten „saviškiai“ sudaro gal 99 procentus.

Buvo paaukotas net vienas bankininkas, Dominykas Stros Kanas. Tikslas pateisina priemones.

Puolimas suaktyvėjo, dabar reikia ne tik izoliuoti europiečių vyrus ir moteris, išvaryti iš proto genderiais, homoseksualizmu ir narkotikais jų vaikus, sugriauti švietimą, kultūrą. „Deep state“ žmonijos priešų tikslas bankų skaitmeninis konclageris.

Vėliausiai vyrų izoliavimo nuo moterų banga pasiekė Rusiją. 



Dr. Olga Četverikova savo video pasakoja apie globalistų suorganizuotą ataką prieš Rusijos Dūmos narį, užsienio reikalų komiteto pirmininką Leonidą Sluckį, kuris užsienio kolaborantų liberalų apkaltintas priekabiavimu prieš moteris.

„Deep State“ platinama herasmento epidemija plečiama, kad sunaikinti europiečius.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą