2018-03-28

Mano velykinis palinkėjimas tautiečiams: neatiduokim Lietuvos antikristui!



Tėvynei iškilo mirtina grėsmė, Lietuva per žingsnį nuo sunaikinimo. Lietuvą okupuoja antikristas. Antikristo atėjimo ženklų apstu visur.

Antikristas seime, užsimaskavęs krikščionių partijos pavadinimu, priėmęs „anūko“ ir jo svitos nelabųjų pavidalą.





Antikristas Lietuvos sostinės Vilniaus savivaldybėje, kur jis naikina valstybės šimtmečių paveldą, įžūliai stato namus-išsigimėlius aplink sostinės bažnyčias, kad jų neliktų nei kvapo, kad jų net negalėtų įžiūrėti miestiečiai iš už šetono simbolių.

Antikristas sėdi Lietuvos prezidentūroje. Klastingas, priėmęs Lietuvos priešams parsidavusios ir visapusiškai iškrypusios moters išvaizdą.

Antikristas okupavo kultūros ministeriją ir stengiasi ištrinti lietuvių kultūrą, tautos simbolį Vyti, sugriauti Gedimino kalną ir pilį.

Antikristas naikina švietimą, mokslą, sveikatos apsaugą, gamtą.

Antikristas įsitaisęs Vinco Kudirkos užnugaryje, vyriausybėje. Jis priėmęs neadekvataus policininko išvaizdą, kad būtų mažiau pastebimas. Nuo viso to jis dar pavojingesnis.

Galutinę antikristo pergalę šiais metais simbolizuos jo tarno iš Vatikano vizitas, kuris įvertins, ar Lietuva jau paruošta antikristo atėjimui.

Velykų išvakarėse visų lietuvių, visų krikščionių, pagonių, išpažįstančių mūsų protėvių dievus ir jų alkus, iš visos širdies prašau: neįsileiskime antikristo į savo širdis!

Atbuskime kartu su bundančia gamta ir vykime antikristą lauk iš Lietuvos!

Vykime jį lauk mūsų Tėvynės Lietuvos labui!





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą