2018-03-11

Liberalų idijotizmas pasiekė naujas aukštumas: klimato kaita turi „genderines pasekmes“, o moterys gali turėti varpas!


Mes dažnai piktinamės, kad Lietuvos politinės partijos į ministrų postus skiria nekompetentingus žmones, bet, pasirodo, kitur dar geriau, kartais į ministrų postus paskiriami visiški idiotai. Taip nutiko su Kanados liberalais.

Kanados aplinkos ir klimato kaitos ministrė kovo 9 dieną pareikalavo atkreipti ekologų-aktyvistų dėmesį į klimato kaitos „genderines pasekmes“, ypač įtaką moterims ir mergaitėms.


Naujausiame "Twitter" įraše 47 metų Kanados liberalios partijos paskirta ministrė Catherine McKenna paragino savo pasekėjus „apsvarstyti klimato kaitos poveikį genderiams: moterims, mergaitėms ir vaikams", tuo pačiu ji pagyrė Kanados lyderystę rengiant „moteris derybininkes" kovojančias su žmogaus veiklos sukeltu visuotinu atšilimu.

Kokį ryšį ministrės liberalės protas atrado tarp „klimato kaitos“ ir lyties, specialistams lieka mįsle.

Breitbart pažymi, kad per pastaruosius kelis metus „klimato kaita“ tapo atpirkimo ožiu visų visuomenės problemų, nuo rasizmo iki imigracijos, nuo skurdo iki ekonominės nelygybės.

2016 metais liberalų laikraštis Guardian paskelbė neįtikėtiną „teoriją“, pagal kurią globalinis atšilimas yra „rasistinė“ krizė, kuria sukėlė turtingi baltieji, prieš pažeidžiamus negrus. 2017 metais „ekologiniu rasizmu“ šitie imbicilai apkaltino JAV prezidentą Donaldą Trampą, kuri išvedė savo šalį iš Amerikos ekonomikai žalingos Paryžiaus sutarties.


Nereikia ieškoti racionalaus grūdo iberalų kalbose, jie gyvena antipasaulyje, kuriame moterys turi penį, o vyrai makštį.

„Kai kurie vyrai turi makštį, o kai kurios moterys turi penius“, skelbia škotų "bažnyčios" platinamos brošiūros, skirtos didinti „tikinčiųjų“ jautrumą transgenderiams. Kokia tai bažnyčia, net man, ateistui, visiškai aišku, tai šetono bažnyčia, kurios valdovas šetonas-pasaulio vyriausybė. Pasaulio vyriausybė, kuri siekia mažinti gyventojų skaičių per sodomijos diegimą, tai ne kokia „suokalbių teorija", kaip kažkas mano. Pasaulio vyriausybės egzistavimą numato liberalizmo tarptautinių santykių politinė teorija.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą