2018-03-12

Popiežiaus-satanisto aš nelaukiu Lietuvoje




Popiežius Pranciškus su valstybiniu vizitu Lietuvoje viešės šių metų rugsėjo 22–23 dienomis, kovo 9 dieną pranešė Vatikanas. Aš, skirtingai negu mūsų Prezidentė Dalia Grybauskaitė, buvusi komunistinė ir globalaus marksizmo dėstytoja, neapsidžiaugiau šia žinia, paaiškinsiu kodėl, viską nuosekliai.



1969 metais įstojau į Vilniaus universiteto Gamtos fakultetą. Globalistinė komunistų valdžia, kurios planuose buvo marksizmo pergalė visame pasaulyje, krikščionybės sunaikinimas, mums priverstinai dėstė ateizmą. Kas nenorėjo laikyti ateizmo įskaitos, galėjo „išsipirkti“, pristatyti dėstytojui kokią šventą knygą, kurių spausdinimas TSRS buvo uždraustas. Taip elgėsi komunistiniai globalistai, kad sunaikinti Kristaus tikėjimą. Globaistai-liberalai, perdažyti žydrai komunistai, ėmė jautį už ragų – į Popiežiaus sostą pasodino savo žmogų, globalistą ir satanistą Pranciškų, kuriam Kristus-velnias.

Apie šio neteisėtai globalistų paskirto popiežiaus prigimtį, satanizmą, pastangas sunaikinti Kristaus bažnyčią, rašau nuolatos, todėl nekartosiu anksčiau išdėstytų faktų. Sąrašas mano skelbtų publikacijų, skirtų satanistui Pranciškui, yra straipsnio pabaigoje. Čia noriu pateikti naujausius faktus apie šį bažnyčios hierarchą, pardavusį velniui Kristaus tikėjimą.


Kardinolo Sarah pasisakymas dėl bažnyčios hierarchų noro keisti krikščionišką moralę

Kardinolo Sarah mintys buvo išdėstytos portale catholicherald.co.uk straipsnyje „Aukšti prelatai bando pakeisti krikščionišką moralę“, šių metų vasario 28 dieną.

Straipsnyje (vertimas paskelbtas portale Alkas) rašoma: „Aukštas pareigas užimantys Bažnyčios ganytojai siekia pakeisti Bažnyčios mokymą apie gyvybę, santuoką ir šeimą, pareiškė kardinolas Robertas Sarah, einantis Dieviškojo kulto ir sakramentų disciplinos kongregacijos vadovo pareigas.

Belgijoje sakytos kalbos metu kardinolas apkaltino svarbias vietas užimančius ganytojus iš „pasiturinčių šalių“ bandymu pertvarkyti krikščionišką moralę ir pasmerkė grupes, kurios „didelius finansinius resursus ir ryšius su žiniasklaida išnaudoja prigimtiniam santuokos tikslui pulti ir pastangoms sunaikinti šeimą“.

Kardinolas Sarah tai pareiškė kelių svarbių ganytojų akivaizdoje, tarp kurių buvo kardinolas Josefas De Keselis bei apaštališkasis nuncijus abatas Philippe'as Mawetas.

„Kai kurie aukštas pareigas užimantys prelatai, daugiausia kilę iš pasiturinčių šalių, stengiasi pertvarkyti krikščionišką moralę, susijusią su absoliučia pagarba gyvybei nuo gimimo iki natūralios mirties, taip pat su išsiskyrusių ir civilinę sąjungą sudariusių asmenų klausimu bei kitomis problematiškomis šeimos situacijomis. Šie „tikėjimo saugotojai“ turėtų atkreipti dėmesį į faktą, kad problema, atsiradusi dėl santuokos tikslo fragmentacijos, yra prigimtinės moralės problema.

Ši kilmė tampa akivaizdi, kuomet kai kurie prelatai ar katalikai intelektualai pradeda sakyti ar rašyti „uždekit žalią šviesą abortams“ ar „žalią šviesą eutanazijai“. Nuo tos akimirkos, kai katalikai apleidžia Jėzaus ir Bažnyčios Magisteriumo mokymą, jie prisideda prie prigimtinės santuokos institucijos ir šeimos griovimo; ir dabar visa žmonių šeima yra skaldoma šios naujos išdavystės iš kunigų pusės“, teigė kardinolas Sarah.


Vatikanas siekia pakeisti „migracijos naratyvą“, iškeliant teigiamas migracijos puses

Tuo tikslu Vatikano migrantų ir pabėgėlių departamento sekretorius jėzuitas tėvas Michael Czerny paskelbė, kad reikia „keisti naratyvą“ ir keisti neigiamą visuomenės nuomonę į migraciją. Šiuos Vatikano nurodymus jis išdėstė Tarptautinei katalikų migracijos komisijai kovo 7 dieną.

„Mums reikalingos teigiamos istorijos“, - portalas Breitbart cituoja Czerny, kurio žodžiais, žmonėms reikia padėti įvertinti migracijos pranašumus, o ne orientuotis į jos problemas.

Breitbart nesenai informavo skaitytojus, kad žodis „migrantas“ tapo dažniausiai naudojamu žodžiu italų dienraščių publikacijų pavadinimuose 2017 metais.

Dauguma šių straipsnių pasakoja apie migrantų nusikaltimus ir politinius debatus dėl migrantų krizės.

Sorošas, Europos tautų ir valstybių naikinimo pabėgėliais oficialus organizatorius, savo finansuojamos lobistų grupės „Carta di Roma“ lūpomis teigė, kad žodis „migrantas“ buvo 2455 kartus minimas laikraščių straipsnių pavadinimuose.

Ši kenkėjiška Sorošo struktūra „Carta di Roma“ 2017 metais paruošė draudžiamų terminų sąrašą, kurie susieti su migracija ir turi būti nenaudojami spaudoje. Tai liečia etninę migrantų kilmę ir jų nelegalų statusą. Nurodomi tokie terminai, kaip „nelegalus migrantas“, „čigonai“, „klajokliai“, „atvykę iš už ES ribų“.

„Carta di Roma“ tvirtina, kad net terminai „kinas“, „albanas“, „iš magribo“ šiandien jau nėra neutralūs. Reikalaujama, kad nebūtų skelbiama nusikaltėlių etninė priklausomybė, kad visuomenė būtų dezinformuojama, o „pabėgėlių“ nusikaltimų našta būtų perkelta ir išdalinta italų visuomenei.
Nurodoma, kad „Islamo ekstremistai“, reikia keisti į tiesiog ekstremistus.

Jau minėto Vatikano renegato Černi žodžiais, migrantai ir pabėgėliai „stipriai praturtino“ šiuolaikinę visuomenę“.

Migrantai ir pabėgėliai „tapo atpirkimo ožiais“, todėl reikia pasakoti pozityvias istorijas.

Aš įsiklausiau į Vatikano atstovo Černi žodžius. Aš jau esu papasakojęs vieną „pozityvią“ migrantų ir pabėgėlių iš Nigerijos istoriją, kurį, manau, tiks Vatikano auksaburniams, pardavusiems Viešpatį globalistų bankams ir Sorošui, jų atstovui, už 30 Judo sidabrinių. Tai istorija apie išprievartautą, sukapotą į gabalus ir tų „pabėgėlių“ suėstą italų mergaitę Pamelą!


Nigeriečių suėstos Pamelos šešėlyje įvykę parlamento rinkimai Italijoje nubloškė visas promigracines partijas į užribį. Esu įsitikinęs, kad ir popiežius-satanistas, plaunantis ir bučiuojantis kojas islamo teroristams, bus išmestas į krikščionybės užribį.

Aš neapkenčiu išdavikų, todėl manęs nedžiugina Pranciškaus vizitas į Lietuvą.

Ankstesnės publikacijos apie Popiežių Pranciškų:










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą