2018-03-16

Jomarkas prie seimo: kai ponai mušasi pas cholopus kuodai traška


Mūsų dienomis Lietuvoje šis ukrainiečių-rusų liaudies posakis turėtų skambėti taip: kai dvi vagių gaujos prie seimo mušasi, lietuvių piniginės tuštėja.




Prie seimo vakar įvykusį jomarką plačiai aprašė Alkas lt. Aš noriu atkreipti dėmesį į šio balagano  esmę:

Vieni vagys iš LRT, skydininko šaikos, dar pakankamai neprisivogę iš valstybės kišenės ir labai trokštantys pripulti prie lovio, kaip reikiant, iš esmės. Kiti - vis dar čepsintys, tik ką savo pūkuotus snukius nuo šio valdiško ėdalo atplėšę, nepatenkinti, kad kažkas sutrukdė, į jų vietas kėsinasi.

Dar ten sukiojosi „anūkas“ – mažas toks nepotistiškas kakaliukas, iškritęs iš tatos sėdynės. Iki kaulų smegenų liberalas, globalistas, transgenderistas, sorošistas, bet vis dar už dėdulės konservatyvizmo apsiausto pasislėpęs.


Dar ten pasirodė visiškai atsitiktinis, nedidelio proto veikėjas, kuris dėl likimo ironijos atsidūrė seimo pirmininko kėdėje.

Apgailėtinas vaizdas, kai dvi vagių-liberalų gaujos santykius viešai aiškinasi, „schodkėje.“

Kaip Lietuvą žūstančią gelbėti – nei žodžio, ne jų dimensija. Jie patys, tie ant skydinės vagių UAB pastatytos scenos lipę – absoliuti Lietuvos demencija.

Daugelis, ten per klaidą atvykę, greitai susiorientavo ir išėjo iš šito gėdingo šabašo, kuriame dvi vagių ir liberalų gaujos pešėsi. Yra vilties, kad Lietuva vis dar neišprotėjo, dar atskiria gėrį nuo blogio.


P.S. Įdomu, ar teisėsauga imsis sankcijų prieš mitingo organizatorius, kurie pažeidė reikalavimą rengti mitingą ne arčiau, kaip 75 metrai iki seimo? Nuotraukoje matyti, kad šis reikalavimas buvo grubiai pažeistas.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą