2018-03-05

Skvernelio fokusai su „pabėgėliais“ patyrė fiasco



Vakar BNS informavo, kad „į Lietuvą iš kitų Europos valstybių grąžinta 17 pabėgėlių, kurie buvo perkelti į Lietuvą pagal Europos Sąjungos programą, tačiau nesilaikė reikalavimo įsikurti Lietuvoje.“

Migracijos departamento vadovė Evelina Gudzinskaitė pasakė, kad grąžinti pabėgėliai – daugiausiai į Vokietiją išvykę sirai. Devyni iš jų grąžinti Vokietijos tarnyboms nustačius neteisėtą buvimą, dar aštuoni grįžo savo noru.




Reikia priminti, kad būtent Saulius Skvernelis ir Dalia Grybauskaitė yra tie žmonės, kurie Lietuvai įtaisė mirtiną ligą – „pabėgėlius“. Višegrado valstybės nepriėmė nei vieno „pabėgėlio“ ir pažadėjo ateityje nei vieno „pabėgėlio“ nepriimti. Šios šalys rūpinasi savo piliečių saugumu, saugo savo krikščionišką kultūrą nuo islamo invazijos.

Praėję metai atskleidė šių „pabėgėlių“ esmę: jų absoliuti dauguma yra „socialiniai parazitai“ ir ekonominiai imigrantai, bandę bėgti iš Lietuvos ten, kur didesnės išmokos, kurie vyksta atostogauti į savo kilmės šalis, jie nedirba, gyvena iš pašalpų, terorizuoja Europiečius, prievartauja europietes, platina radikalųjį islamą, dažnai yra buvę teroristai, kitaip nusikaltę savo kilmės šalyse, jų visų sufalsifikuotos biografijos, klaidingai deklaruotas amžius.


Praėję metai mums įrodė, kad „pabėgėliai“ yra Dž.Sorošo ir jo sponsorių Rotšildų priemonė naikinti Europos tautas ir valstybes, vykdyti Europos tautų genocidą. Tiems planams talkina jų nupirkti ES parlamentarai, ES vadovybė.

Didesnė Sirijos teritorijos dalis yra išvaduota nuo teroristų, todėl visi sirai gali vykti į Siriją ir dirbti savo šalies labui. Jiems nėra ko sėdėti ant mūsų sprando, valgyti mūsų duoną, kurios trūksta Lietuvos vaikams ir seneliams. Atskira tema – afrikiečiai. Afrikiečių tarpe praktiškai nėra pabėgėlių, jų ten 2%. Izraelis visus Afrikiečius išprašė lauk iš savo teritorijos, o nepaklususius – įkalino.

Trys "pabėgėliai" iš Nigerijos Italijoje išprievartavo ir sukapojo į gabalus 18-metę Pamelą, kai kurias jos kūno dalis jie suėdė

Mano ne kartą gvildenta tema – lietuvių diskriminavimas pabėgėlių atžvilgiu, kuriems valdžia nuomoja butus, skiria 2-3 kartus didesnes išmokas, negu gauna mūsų vaikai, invalidai, seneliai, visą gyvenimą dirbę Lietuvos valstybei.

Socialinių reikalų ir darbo ministerijos atsakyme man dėl Lietuvos pensininkų diskriminavimo „pabėgėlių“ atžvilgiu sakoma:

Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerija pripažino diskriminaciją, bet ją įvardina, kaip „pozityviąją“, nes „pabėgėliai“ yra „jautri grupė“. Tuo tarpu badaujantys Lietuvos vaikai ir seneliai, nebegalintys savimi pasirūpinti, šitiems moraliniams degradantams yra “nejautri” socialinė grupė?! Tai visiškas juridinis nonsensas!

Štai su kokiais demokratijos „pasiekimais“ pasitinkame Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmetį!

„Pasauliniame pensininkų gyvenimo lygmens reitinge Lietuva užima 63 vietą iš 96 – paskutinė Europoje. Lietuvą aplenkė net Tadžikistanas – buvusi durniausia CCCP valstybė, Latvija 35-oje vietoje – viskas, jos jau niekada nepavysi“, rašo advokatas prof. Stanislovas Tomas savo puslapyje Feisbuke.

Skvernelio fokusas
Portale Alfa, kuriame buvo išplatinta BNS informacija apie „pabėgėlių“ gražinimą, buvo nuotrauka, kurioje vaizduojamas iliuzionistas Rokas Bernatonis (žiūr. viršuje), kuris magija dalijosi pabėgėlių stovykloje Rukloje.

Rokui Bernatoniui, tenka konstatuoti, fokusai sekasi geriau negu premjerui Skverneliui, to nepaneigsi.

P.S. Lietuvos pensininkai daugiau nepakęs valdžios fokusų, pasityčiojimų iš žmogaus teisių ir gins savo teises Europos teisme. Visus diskriminuojamus Lietuvos piliečius kviečių priešintis diskriminacijai ir užpildyti spečialią anketą, reikalingą apiforminti kolektyviniam skundui.









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą